Första advent.

Jag har nog på riktigt haft den värsta första advent / söndagen på länge. Bar massa bråk och ångest som ja igentligen inte borde ha =/ Konstigt det dära.

Annars kan ja berätta lite snabbt om helgen.

Fredagen spenderades i sthlm, först med Fredrik och hans polare Sen hooka jag med Angelica och CO på harry b. Kvällen var faktist riktigt trevlig. Förutom att ja tyckte så synd om min lille kusin som fick migrän vid stängning, Jag kan på riktigt inte förklara va vi var med om för ja vet inte hur jag ska skriva de i ord. Men det var kaos, Det slutade iallafall med tårar och panik sovandes på plattan! Haha kaos! MEN en sak som var konstig var att när angelica vilade PÅ mig på plattan så satt ja och bara stirrade, hon bad mig att sova lite jag med, men hur är det möjligt? HAHA, jag satt iallafall där och ba stirra överallt, på folk , på skyltar, överallt, o ja ba tänkte , FAN vad ja vill bo i storstan! Jag skulle vara så mycket lyckligare tror jag.
Så det blir ett projekt till senare , först har jag och Sandra ett projekt vi måste klura ut. Haha!
Vi kom iallafall hem med morgontåget oskadda.

Lördag så fick ja en EN BÄRBAR DATOR! heelt ny och heelt grym.. jag är så kär, det är den jag sitter med nu, därför jag skriver så mycket, den e så skön hahaha. Sen upp till Sandra på middag, hon bjöd på thaimat med friterade räkor MUMS ! Det var dock synd att ja mådde pissdåligt utav min pencelin blandat med 2 timmars sömn, men det gick, vi satt iallafall där och snacka och tiden ba rusa bort, Vi hamna iallafall hos mig en snabbis där morsan hade fest , tog nått glas me dom och sedan blev de kaos på väg till oldbell..
Det blev omkörningar och dyr taxi resa.. de slutade iallafall med att jag och sandra testa att köra springnota med taxi chaffören jaga oss me bilen och kom ifatt så han var fett lack och låste in oss i bilen!! Buu,, trodde först att han skulle ringa snuten men vi kom till oldbell tillslut och festa vidare, Löste massa problem gjorde vi oxå =D

Vet inte riktigt vad jag ska skriva mer, har tankarna på annat håll. Har lite att fixa och ja måste snart sova, ska upp tidigt imorgon. Men jag kan bjuda på två fula bilder ( som om ni inte fått nog från sandras inlägg innan)

dans på harry


Angelica och Emil hitta dom oxå =)



micka blir...

36d06119d15f74c88164806842bcef05.png

Kolla varifrån!

micka blir bara sexigare ju längre kvällen går!


micka e...

0-162a6e8040ce38ce38f6f4f8b193fc29.png

Kolla varifrån!

micka e porrig idag! Kör med helknäppt skjorta! Haha


Så är det..













granen!

Enligt min och jontes tradition åker vi och handlar julpynt första advent och pyntar hemma.. Ingen gran åker upp däremot och varenda jäkla år är det samma visa! Jag vill ha upp granen så fort som möjligt men kan sträcka mig till andra advent medans Jonnte tycker att granen egentligen bara ska vara uppe från dagen före julafton fram till nyår (ja ni hör ju vem som är uppväxt med plastgran och vem som är uppväxt med äkta)

hursomhelst! nu vill jag få besked när sätter man upp granjäveln och när åker den? ere NÅN som väntar till tjugondagknut längre? 

 




good shiiiet




Sitter och..

Sitter och diggar lite Simple plan, Tänkte snart äta en kvällsmacka och kolla nått avsnitt av dawsons creek. Börjar tröttna starkt på karaktärerna Dawson och Joey, dom är 18 år och har ångest över sex och alkohol, Dom gör ju inga misstag dom ungdomarna, Jag spyr nästan! Hejja Pacey HAHA!

Imorgon är det äntligen fredag, tyvärr måste jag upp klockan 7 för att ringa ett samtal, men sen tänkte jag somna om så jag inte är helt död inför kvällen. Vad som händer vet jag inte riktigt ännu, Ska ju som sagt in till haninge och möta upp min gamla andra hälft som ja spendera sommaren 09 med =D haha! Han har förhoppningsvis för sig nått kul Galejj. Inga tvivel där!



Ps, Idag har vi besöksrekord!!!!! Vilka är ni? =)


solen har...

0-7c0718a26bf804c9fbdcfe5aae86a928.png

Kolla varifrån!
















solen har rymt från sverige och jag önskar att jag kunde göra desamma.. Helt utan sömn från natten går jag i grå dimma mot en 3timmars lektion tätt följt av ett slutprov jag aldrig kommer klara.. FY FAN


Veckans hunk!

Från och med idag startar vi vårat nya inslag VECKANS HUNK! Varjevecka kommer vi alltså utse veckans hunk och vem som får den stora äran vet man aldrig kanske blir det just DU nästa vecka? hahaha



Klart som fan det blir WILL SMITH! yummy yummy mijka & sajja loooves this piece of chocolate!


Glad dag!

Idag är en glad dag! Många får lön och är på strålande humör, det är lill lördag och man ser helgen lite lätt sådär.
Jag gillar de starkt.
Jag har haft en bra dag idag. Folk bara överaskar mig med glada miner och roliga saker!!
Jag är bara glad idag helt enkelt!!

Plus att Sandra har gjort en fin header till bloggen.. gillar den starkt!! Och som tack ska hon få veta att hon är min Hjälte!

Höjj volymen och kolla!! Mäktigt är va det är!!! http://www.tackfilm.se/?id=1259172592021RA54


julmys

Åh vad härligt!
Jag och Jonte har ikväll årets premiär av julvört+skinka+julmust!
Helt fantastiskt! nu kan jag känna julstämningen infinna sig hos mig... mys mys mys

aa det var allt jag hade att berätta om haha

















HAHAHAHAHAHA

Jag gillar det här så sjukt mycket!!!! Man blir så jäääkla glad! Vill du skratta minst tre gånger?
Check it out!!

Älskare!!



Tack halvarsson, behövde ja verkligen hahaha!


Ma sistah is very flitig!

Tycker ni inte? Hon har fixat bloggen så alla kan se den förhoppningsvis? HAHA! Inte för att det blev super snyggt, men hellre lagom fult och läsligt än snyggt och oläsligt! hahahaa aa typ iallafall!

Jag mår fort dåligt kan jag berätta, fast nacken är liiite bättre, vilket jag är super glad över!
Så imorgon är jag nog frisk och då måste ja ut och fixa lite saker. Som igentligen skulle fixas idag men det gick bara inte att komma upp ur sängen eftersom jag var as täppt inatt och hade panik över de, så ja kunde inte sova förstår ni. Men nog om det.

Jag längtar faktist tills helgen. Det känns bra! Kommer bli en sån jäkla mysig helg!

Fredag - In till haninge, sen mysig middag och idol ( kanske ut och bärsa ) vi får la se! Det håller jag öppet!
Lördag - Tjej middag hos Sandra med världsgodmat, pivo,vin cigg,skratt,skvaller,dans,sång och sedan storpub!!
Söndag - Första advent (mys),Godmat och bio sen skvaller me mamma!!

Sugna? hör av er på min lur så fixar jag in er =D HAHA

Toppen helg va? PLUS att ja ska få en present utav en gammal vän som ja ser såå mycket fram emot! =D
ingen dålig present heller va ja tror =P

Ne nu har jag faktist inte så mycket mer att dela med mig utav! Har hittat en fråge lista som jag och sandra snart ska svara på! Hihi! Kommer inom kort!

Sen kan jag oxå meddela bara för att få förklara min kärlek, Ni får skratta hur mycket ni vill men på mina sjuka dagar nu så har jag faktist kollar på Dawsons creek season 3!! Den BÄSTA då Pacey och joey blir tillsammans!!
Jag är så jäääkla kär!! Så kär i förtjust att ja nästan avlider.. Ni vet ju hur jag blir. hihi.
Därför åker ja på bio på söndag och kollar New moon så jag får en annan att bli besatt i för de här börjar bli jobbigt. JObbigare kommer de bli dock men ja hoppas på de bästa =P


Åh du charmiga man!!!!! Om du bara visste att jag fanns och kunde göra dig till världens lyckligaste!!! HAHA









Jag hitta lite bilder från i helgen

Finaste Angelica



Johanna och Sajja fina som få.


Hahaha vi är duktiiiga på att FULA oss!!!! Angelica och jag.            


Hahahaha, ja vi behöver hjälp!


Angelica och johanna tar en sväng om på dansgolvet


Angelica och jag gillar att posa på fyllan! HAHA


Det var allt för denna helg.. Tjing tjing


Bajs

Jag kom PRECIS upp ur sängen!
Jag har feber, NACKSPÄRR så in i helvete. Hostar som en apa.. och de är ju super skönt att hosta när man har nackspärr, plus att ja har jävligt ont i ryggen pga mensvärk!! wooooohooo Love this shit!!!!
Ajuste har varit utan nässpray i cirka 8 dagar nu, har varit toppen men NU jävlar nu kommer skiten tillbaka och suget till att gå o köpa en ny burk är inte litet!!! gaaah!!

Jag sitter nog här ett tag, vågar inte röra mig.. ska föröska kolla nån serie i nån bra ställningen på denna stol!! Annars om ja rammlar eller någe så finns ja på luren, för luren har ja stoppat i bhn ifall jag måste ringa mamma akut


Ps. Sandra i helgen vill ja fan slå på stort asså! vi börjar vid 3 med middag och galleejj!! Sen drar vi anntingen till stan eller nån kul fest! Okej?

 

 


TYP så


åååh



ÅÅÅÅH det värsta av allt är att jag bara veeeet att du egentligen redan har sårat mig asså varit så elak mot mig någongång att om jag visste vad du sagt eller gjort så hade det inte ens varit svårt!! jag hade bara SCREW YOU!
fucking heeeeelll

vi måste...

0-13c90f75af84e1be23d1459821e24e86.png

Kolla varifrån!

vi måste gå ut nu!! Aaaaah!


dolly partons...

0-129bf64f612bab1840670363649e9f7c.png

Kolla varifrån!

dolly partons "i will always love you" spelas.. Angelica säger -fan det här var ingen bra cover. -det här e ingen cover. Svarar jag.. Dolly gjorde originalet. -jaha! Men celine dion gör den bättre! - whitney houston menar du? -nä inte i titanic!. HAHA vilken stjärna!!


helt slut.

Fyfan efter onsdagens bravader och en hel dag utav döendebakis sjukdom så är jag totalt slut! Jag är nästan fort bakis och jag har noll styrka i kroppen, Skulle lätt bara kunna sätta mig på en stol och kolla rakt in i en vägg och sedan somna sittandes på en stol. Skulle vara jävligt skönt.
Men så extremt tråkigt ska ja inte ha. Istället ska jag mysa framför idol med en vänn. Käka kebab med bröd och dricka cola =P
Blir perfekt. Kommer sakna dagens bravader med sandra dock. känns som man missar nått. MEN imorgon slår vi till igen. En hemmakväll kanske e bra så vi får vila upp våra stackars kroppar =P

PS. ja hade svin kul i onsdags, orkar inte skriva detaljer för ingen skulle tro mig iallafall. haha..

Nu måste ja hoppa in i duschen.

Ha en bra fredag allesammans.




lillördag!

vart ingen ligga hemma och vara sjuk igår.. Jag och micka valde istälelt att dra ut på äventyr och fira lillördag! hahaha detaljer kommer väl men just nu är jag bara helt död. Hur mår du idag Micka?








jag är...

bc666ad3d386c3ff44702321fdd10c.png

 

jag är sjuk och har en gigantisk jävla finne under ögat.. Nu måste jag mysa ner mig i soffan med min nya bästis (se bilden) och krya på mig så jag kan vara ett ultimat stöd när mijka kommer på fredag.. Puss och kram!













Fredrik säger -

Du är bara snebent! Hahahahaahahaha, ROLIGASTE IDAG! min humor e lite skev men asså hahahaha snebent!

cheeeaaaateeeer

God eftermiddag =) Vädret är bajs och ja sitter här och lyssnar på awesome musik och dricker varm choklad! Muums!!
Jag kolla precis in bloggen och ja måste få ursäkta för den fula bilden Sandra la upp på mig, jag ser ut som ett mongo =P
Men om sanningen ska fram så ser ja faktist ut sådär om ja inte känner igen folk på stan.. jag har sån otroligt dålig syn så ja måste kisa? för att se nån form utav ansikte haha! Sandra fick sig iallafall ett gott skratt.
OCH en till sak, Sandra vann inte i Np igår. seriöst.. hon är en cheater och kör inte fair game! Jag försökte va lite sjysst eftersom jag vann HELA tiden.. efter de så skulle vi "köra om" !Aaa skitsamma allt ni ska veta är att jag vann punkt.

Igår va en konstig dag, en mysig dag men konstig. Jag hade sovit typ en o en halv timme men va pigg som fan. Vi va inne i haninge och kolla runt, samt käka godmat. Sen fick vi jävla mycke ärenden gjorda haha =P
När vi va klara med allt så drog vi till systemet och köpte vin och öl ( det var vi värda ) va som hände sen lämnar jag osagt.

Den här fredagen som kommer kommer va ett helvete.. vill inte vill inte vill inte.. fan fan fan! Buuuu!!! Jag trodde de skulle kännas bättre idag angående fredag men fan NEj.. På riktigt BAJSKORV! Sandra ska fan stå redo när ja kommer hem med ett glatt humör och ett höjtglas för mig! hihi!

Ne nu ska ja dricka klart min choklad sen ska ja hjälpa mamma med maten.

/ Micka


np turnering...

32bb69fc40cbcbf046218199d0413524.png

Kolla varifrån!

np turnering och jag (sandra) vinner stort! Haha visste inte att micka var en så jävla dålig förlorare! Jag behöver snart en bodyguard tror jag.. Vad gör ni denna tisdag?


micka e...

0-33dfd03af548753e48f9623e0f0ce03c.png

Kolla varifrån!

micka e hungrig! Nu blir de thai!


så här...

7105f0b2d5cb6ba7da9a43e2599ea092.png

Kolla varifrån!

så här gör micka när hon möter folk på stan som hon inte riktigt känner igen.. Haha


Levande lik..

Ett levande lik, ett levande lik, med svängiga armar och rassliga ben, * vissel* dadadarara.... osåvidare =)
Satan i gatan.. La mig i sängen vid halv 2 tror jag i gårnatt, Somna inte förens runt 7? gick upp nu halv 9!
En o en halv timmes sömn. Då kom jag minsan upp, kanske det som är tricket, LITE sömn, inte mycket =)

Efter mitt glas oboy e jag fit for fight! Känner mig lite stressad dock, Sitter halv naken med blätt hår, inge smink och ska möta sandra om 40 min.. wwweeooo weeeoo! time att inte sitta här :s haha eller nått.. tjin tjing

/ Micka

Du är bäst

"if a god man is hard to find then luck is a friend of mine cause i do love you"














Fick denna låt på spotify, ja börja på riktigt gråta!


Växjö och MJ

Dåligt bloggande under helgen från min sida! som tur är har jag en duktig bloggkollega som hålelr bloggen vid liv! haha

Lördag och söndag har jag spenderat i växjö där jag träffat far och lite övrig släkt som jag inte tidigare haft kontakt med.. vad ska man säga om det då? nää det finns inte så mycket att säga så jag säger ingenting.

på vägen hem så lyckades jag övertala Jonas om att gå på Michael Jackson´s this is it med mig! Han ville hellre gå på 2012 men jag avfärdade hans önskemål för att det var en töntfilm som ingen vill se.

Vi kliver in på heron city och det var lååååååååång lååååååååång kö till biljettbåsen och jag sa belåtet att det var en himla tur att jag var så smart och bokade online innan!. vi gick ut och tog en cigg och jag passade på att varna Jonte för att Michael Jacksons film är MYCKET populär,allt folk är som galna i den här filmen och att det antagligen kommer vara både fullsatt och väldigt högljutt i biosalongen eftersom alla kommer sitta och jubla och tjoa hela tiden.

Det var så jävla mycket folk överallt att jag krampaktigt fick hålla i min lilla karamelllåda och julmust när vi armbågade oss igenom folkmassan.. vi kliver in i biosalongen och... INGEN DÄR! Jonte garva så han höll på att kissa på sig och jag gick ut för att kolla om vi verkligen gått in i rätt salong..

när filmen började var vi sammanlagt 6 personer i biosalongen. när filmen slutade var vi 4 (ett par gick efter halva rullen) tjejen i paret framför somnade och Jonte somnade och dom andra gick ju som sagt.

vi var alltså 2 pers som satt där glada i hågen och applåderade och "ååade" och "aade"

Alla gick på 2012

MEEEN det skiter jag i för michael Jackson var fantastisk och han är så underbar och superbegåvad och härlig och det var ett sant nöje att en sista gång få se honom göra sin grej som han gör så in i helvete bra!














De går i rätt riktining

Jag har varit nere ett tag och inte vart mig själv, det känns äntligen som om de håller på att vända. Jag är typ glad hela tiden!!Nu är de ba Posetivt humör och jag ba tänker framåt hela tiden. 5/5 Toasters. Det är toppen!
Annars då? Jooo jag har så förbannat ont i högra äggstocken, fy helvete.. helt ömt och svullet, Fan om jag åker på en till inflammation! Hoppas det går över, annars blir det gyn. 0/5 toasters.

Ikväll ska jag lägga mig tidigt, ska nämligen in till haninge me Sajja och kika runt lite. Käka på donken kanske? mums haha! Så det blir dusch snart och sen lite avsnitt som ja tankat sen hopp studs i säng.!

Har faktist inte så mycke annat att berätta tyvärr!

Jag måste dock slänga in en låt, jag är lite besatt =P

I can't go any further then this
I want you so badly, it's my biggest wish

I spent my time just thinkin thinkin thinkin bout you
Every single day yes, i'm really missin' missin' you
And all those things we use to use to use to do
hey boy, wuz up, it use to be just me and you...




Två....

Dårar från igår...


 


hahaha så jäävla ful!!


MYS söndag

Då var ännu en helg över då =)
Har haft det kanon trotts lite drama. Igår var jag ju som sagt med frugan, Kom till henne runt 8, halv 9 tror jag, blev bjuden på en ERHM? sjögräsdrink hahaha.. nä men den va god faktist, den va inte så vacker att titta på dock, Den va på riktigt sjögräsgrön, den skulle dock vart blå. Men ner gick den haha, Vi snacka massa skit och satt o mös i hennes mysiga lägenhet, runt 12 halv 1? Drog vi vidare till garaget och softa och drack bärs, Det var softish ÄVEN fast Jennie va död, Men jag tar de, hon hade ju som sagt vart uppe tidigt , strax efter 2 tog vi sällis hemmåt!
Jag drog vidare till en kompis och snacka skit ända till halv 7 på morgonen, va trevligt.

Idag är det jääävligt nice ska jag tala om för er, jag sitter med myskläder och äter godis och dricker julmust!! Heartbreak hotel kommer på tv ( Awesome rolig ) och sen tänkte ja styra upp några avsnitt av sex and the city och ba softa! HÄRLIGT!!!!!!!

Hahahaha sjukt full och sjukt sliten!


HAHAHAHAHAHAHA jimpaaaaa,sååå söööt! Spela ölspelet och skulle byta klädesplagg. So qute!!!


Fulla och glada !




Sista inlägget

För ikväll,
Nu ska jag piffa upp mig och dra till Frugan.. Vi får väll se vad som händer, men vi börjar där iallafall,
Kommer bli toppen!
Hoppas ni får en toppen lördag! Det hoppas jag på iallafall!

Fulla och glada! Gillar bilden starkt för frugan e så sattans sexig och stenhård på bilden! Me looove!!


Spelas just nu på repeat, Grym grym grym! Sexii sexii!!



Ps, tänker på dig sajja! Hoppas allt går bra <3


Du är en bajs jens

Men jag gillar dig iallafall =D KNASBOLL!




Hej o hååå

Vilken kväll det var igår haha.. Kändes som man hade blivit 60 år, Jag gilla de =D
Fan va ja kommer va ute och svänga (om när) jag blir oldie.
Igår så satt iallafall jag therese bella hos Sandra och käka lite gott och hade mys.. Vid 11 ringde vi en taxi och drog oss mot folketshus, Där spelade Black jack! HAHA!
Dom var grymma och ja flirta självklart lite med bandet ;) söta små gubbar det där.. hahaha!
Mitt sällskap va inte helt nöjda med stället vi var på eftersom vi va yngst och de spelades bara dansband, men jag trivdes som fisken i vattnet, Så medans dom satt och snacka och drack bärs var jag uppe på dansgolvet och bugga , gammeldansa med Sandras morfar bland annat haha!! Jimpa som fyllde 25 va rätt sugen också så han och jag bugga lite, ( ingen hit ) men det var kul! hiihi

Efter bandet spelat runt 1 så beställde vi yttligare en taxi till Playan, denna gång kunde ja ju inte kräva nått annat eftersom alla utstått gammeldans för mig, Så ja satte mig och åkte till playan med resten, Där drack vi bira och lyssna på HM pop? Haha aa typ drömhus, jag vet inte riktigt va de e för nått?! Vi får säga ungdomsmusik =)
Det var iallafall trevligt jag han med en öl och lite snack med folk ja kände som redan va där.. trevligt trevligt..
Playan stängde 2 och efter de kunde vi ju inte sluta.. Vi hade ju precis börjat kändes de som, Så jag therese och jimpa drog hem till jensa på efterfest, Där blev de pizza, thaiwook, bacardi, bira och ölspel.. Ujujuj! Lite kul var det iallafall, Sen klockan halv 4 kände jag att jag och jimpa hade stannat för länge, det var uppenbart att de fanns ett nupp par bland oss! Så vi rörde oss därifrån och ja gratulerade jimpa en sista gång med en vaaarm kram!
Sen skiljdes vi åt och drog hem och sov!

Nu sitter jag här med korvstroganoff och julmust! GULD VÄRT! Snart ska ja se om det blir nått leka med frugan eller om hon dissar så ja får leka nått annat.. Fortsättning följer =)
Bilder från gårkvällen kommer inom kort.


Jag älskar de här =D , BÄSTA LÅTEN!


HAHAHAH








vi äter...

383e367c6ec56c4a5934d5a6b3560588.png

Kolla varifrån!

vi äter chokladfondue och dricker bärs! Vad gör ni?


Åhhneeejjj



Har alltid otur så inge speciell dag för mig!
Ta det lugnt ikväll ni andra! =P


Dålig uppdatering

I know!
Men ja hade en förjävlig dag igår. Fyfan!! Inget ja pallar skriva om dock! Nu är det helg iallafall och jag vill bara ha roligt =)

Ikväll ska jag hem till Sandra & Jonas och dricka bira och ha kul! Kanske hinner glutta lite på idol om man har tur=P
Sen får vi se vart kvällen bär av.. Jimpa har ju 25års firande och vi är bjudna.. Men vi får la se vad vi är sugna på som sagt! Kall pivo, bra musik och några cigg är en bra start iallafall!! =)

Slänger upp lite bilder från i onsdags!

Mijka och Spiff - FUCK YOU


Mijka muttar Sajja


Och nu börjar micka och jensas LARV foton as usual!
Say im a biiiiiiiiiiiiiiiiird!!!!


Han lyfter mig som luft. Fattar inte riktigt


Det blev inte riktigt rätt hahahaha


Vi rammla ihop och dom två slaka ba kolla på!


Nytt försök med jensa på toppen!


Spiffe ville också va med o leka. men då börja ja må illa och ville inte mer!


Nästa dag vakna jag med blåmärken all over! Men kul hade jag =D
Idag kör vi igen!!

Hoppas ni får en trevlig fredag, Vi bloggar säkert under kvällen =)




Fredag!

Lagom till att ångorna från lilllördagen har släppt så är det då äntligen fredag! nu är det helg! vad ska ni göra den här helgen?















Tack....

Tack för att ni är ni

I will love you to the end!




Utan titel

0-203f8087791bb14b199c7157ca81a63d.png

Kolla varifrån!

...


fuck you!













hell yeah...

4a22729f3cdff9e447e071861e3971f4.png

Kolla varifrån!

hell yeah


vi är...

0-242ad7c75688e316689aa69191091d06.png

Kolla varifrån!

vi är TOO CRUNK FOR YOU!


En ny...

08d50becf92935349478f50ffafd5b1c.png

Kolla varifrån!

En ny rockstar har joinat oss! Var ska denna kväll sluta? TO BE CONTINUED! // micka unt sandra


nu firas...

0-7847fb0654614f4e62882f476e48972c.png

Kolla varifrån!

nu firas lilllördag!vad gör ni? // micka och sandra!


ansiktsburk

hahahahahahaha

Alltså dom här e så jävla roliga!

det här är min och Jontes favorit!




men dom här e också helt okej! haha








ok ok jag vet nu börjar det bli lite tjatigt med youtube klipp...JAg lovar imorgon är jag bättre! 
 god natt!




hahaha what?

alltså... jag får inte kläm riktigt på min bästa vän i hela världen..
vi sitter på msn och diskuterar uunderbara fina låtar den ena mer hjärtskärande och skör och fantastisk än den andra....

de börjar med attt jag kommenterar låten i inlägget nedan (melissa horn-jag kan inte skilja på)


sen frågar jag henne om hon hört den här;




varpå hon svarar JA och vi pratar kort om hur fin den är


sen frågar hon mig om den där fina låten som jag spelade för henne för ett tag sen..
alltså den här;




vi nämner att den är också VÄLDIGT FIN. men hon menar en annan mer "latino" säger hon..
jag kommer på att det är ju såklart den här;



hon blir glad för att det är rätt låt och skickar sen en länk till ytterligare en låt... jag blir glad och försväntansfull eftersom jag ska få vältra mig i ytterligare en underbar låt med öm text och aukustisk  gitarr..
det visar sig vara den här




what the fuck!? haha här satt jag och trodde att vi hade samma mjukkänsla i kroppen men ICKE.





 


Hemligt hihi

Sajja lyssna låten, du fattar! Tycker de e klockrent iallafall!






Jag vet vem jag är när jag är hos dig

Grym låt med Melissa Horn.. =)

Kunde inte somna inatt pga ingen nässpray! Jag har inte ens köpt en ny, Jag ska klara de här nu! Ska dra till Humam någondag och hämta min näskanna, den e awesome faktist.

Det blev iallafall en rejäl sovmorgon idag sen rulla jag ner på stan och gjorde lite ärenden, Tål inte kyla alltså, va ska de va bra för !? Förstår inte! Brrr..
Jag värmde mig iallafall med tanken på att fira lilllördag med Sandra imorgon! hihi! Skvaller och lite gott blir det! Myspys!





Osmart eller bara oallmänbildad?

Jag vet att jag inte är Einstein men så jävla osmart är jag inte, oallmänbildad ja, det är ingen hemlighet direkt =P Men fan inte osmart. Visst kan de verka som hissen inte går ända upp alla gånger,(HAHA) men det händer väll alla? !

Fredrik och jag diskuterade igår på msn, de lät ungefär såhär :

F -  asså du får mig alltid att värka som einstein
M - snacka om att överdriva min osmarthet.. du blir einstein brevid mig lixom

Jag kanske inte är världens smartaste men jag väger upp de med min otroliga charm! HAH!




Jag skrattar så jag gråter!



Lite mer bilder från Sandras dag:

  


Arg

Fyfan vad jag är arg idag, skulle kunna slå ner någon om jag bara fick. Jag hatar att bli uppretad utav någon, värsta som finns. Att vara grinig på ingenting är en annan sak. men det här, det är på riktigt ilska!!!!!!!!
Jag hatar överkänsliga människor, överkänsliga människor som inte fattar att dom är det, Som tar allt så livsfarligt allvarligt att man tror att dom skojjar. Dom blir så upprörda att dom kastar så mycket skit på en att det inte är klokt. Hurfan kan man va så som människa? Man kan ju inte ha det lätt i livet iallafall. Fyfan asså.. Jag har aldrig klarat av att ha känsliga människor runt mig. Jag har haft en vänn eller jag har en tjejkompis som en sjukt känslig och henne är ja nästan aldrig med, vi går lixom inte ihop. Alla i min omgivning är utav lite tuffare sort och jag älskar det!!! Love love love!!
Synd bara att personen jag nu ser ha blivit så sjukt känslig och respektlös inte var så förut, Då var "den" tuff och käftig, precis som ja älskar det.

Ni behöver inte fråga vem det handlar om för de kommer ja inte berätta, ville bara avreagera mig lite så ja kan gå vidare nu.. e så förbannad att ja håller på att gå av, Att sitta och kasta sån skit på mig och säga såna saker.. fyan oförlåtligt, ja har bara inte fattat ännu att det har hänt. Men de kommer väll.. de va trevligt så länge de vara iallafall! Awesome!

Nog om det.. någonting som gör mig glad är denna låt <3
Bästa just nu!




jaha

 

  • fredag= Nära döden upplevelse pga misshandelhot+karaoke+ödelagd krog
  • Lördag=Vatos locos! mijka och våldemårt + viiiiin + gammelklockan + 1-0 till mig!
  • Söndag= leka svensson och gå på husvisning + leka mer svensson och storhandla + leka ännu mer svensson och ha filmkväll + leka extremt mycket svensson och somna kl 22:00
  • Måndag= halsont och naken hela dagen + lätt ångest över allt jag måste göra som jag inte gör

 

  • Imorgon= JOBBA hela jävla dagen OCH kvällen
  • onsdag= försöka få nån ordning i lägenheten aka "knarkarkvarten" och plugga tills jag skiter på mig.
  • Torsdag skola
  • Fredag=vin vin vin vin vin cigg cigg vin vin vin vin vin vin cigg e du på mijka?
  • Lördag = motvilligt pallra mig ner till växjö
  • Söndag = så fort som möjligt åka hem från växjö.




    Så nu är ni updaterade!
    Frågor på det?



Vatos Locos

Yeeey hahaha! Helgen var helt klart godkänd! Inte så mycket drag dock.. Men härlig iallafall. Bilder kommer inom kort. Hade massa saker om helgen att skriva om i bloggen men som jag självklart glömt. men det kanske kommer =)

Annars så mår jag väll sådär, e rätt låg när folk runt om e depp as hell, känns som man inte räcker till. Hatar ångest känslan. Men jag tittar frammåt och hoppas ( vet )  att allt blir bra tillslut! Ska jag bannemig se till!



" Plocka hans hora"  hahahahahahahhahahahahaha Älskar dig Sandra, jag e faktist överlycklig att du överlevde och inte tog skada. Men som sagt du lever så då får ja väll ändå skratta åt de? Hhahahahahaaha

- Miklo, Carnaal och våldemårt! Hahahaha fyfaaan asså shieeeet!! V = LIVSFARLIGT! ahahahaha


The way it was




















Klackarna i taket.

Snart kommer Sandra hit och dricker lite vin, sen dra vi vidare ut på äventyr!! Sattan va kul det ska bli..
Jag hoppas på en riktig riktig KUL rövarkväll.  

Jag blir så glad utav den här låten =D

NU KÖÖÖR VI!!




Efterlysning!






God Jul Mijka

GISSA vad du får i julklapp mijkapijka!




och det bästa av  allt! närmare än så här kommer du aldrig att få hans läppar vid din furnani! hahaha





Sexfreak

Hej jag heter Marika Andersson och jag är sexfreak

- Hej Marika

- Ja hejhej.. Satt precis och läste en sexnovell som min lover skicka till mig för ett tag sen, Jag bara älskar den! Porrfilm ja visst men dom är oftast fula och överspelade.. Inget jag blir kåt utav längre. haha. Sexnoveller däremot.. Shit, snacka om att låta fantasin flöda.... Bestämma utseende på karaktärerna själv och allting, snacka om dreamland!! Jag gillar det starkt. Det är inte så att jag sitter och läser sexnoveller själv och kåtar upp mig hahahaha! Men dom e bra, de lovar jag..

Jag bjuder på min favorit här idag, Fredrik haag är ju då min lovers riktiga namn så att fantisera ihop karaktärer för mig är ju inget problem, haha! Byter dock ut namnet Hanna till Micka, inte så poppis hos han dåra men de är ju min fantasi right ? ;)

Få inga ideer nu om the real Fredrik, Back off! Haha!

Enjoy

http://www.sexnoveller.la/age-play/skolan-blir-vad-man-gor-det-till/



hahaha

Tror vi på det här?? spooky





hahaha asså tjej eller kille? DET GÅR INTE ATT AVGÖRA en riktig STJÄRNA








Försten!

HAHA jag fick den stora äran att publicera första riktiga inlägget!
Jag har väl inte så jäkla mycket att säga mer än att jag längtar till heeelgen!! taggad som få är jag!
helgen som gick var ju faktiskt inte heller vilken helg som helst det var nämligen min födelsedags helg! yeeeey

här kommer en liten handfull bilder från korvfesten aka my birthday!

p.s Tydligen har vi vissa problem med bloggen för tillfället vissa ser inte headern och så vidare.. nån annan som har problem med det? skriv gärna i komentarerna! d.s




















haha muppigt värre!









När båda drar kan det gå hur långt som helst!

Nu slår vi upp portarna till nya succébloggen, sajjaomijka.blogg.se

Blondinbella släng dig i väggen!!

Här får ni ta del av vårat rockstarliv, Lyckos er!! vi skriver helt ocensuerat och ärligt (oftast)





RSS 2.0