Jag längtar!

Jag längtar till helgen!!! Det ska hända massa mys! På fredag blir det anntingen uppsala med Sandra eller värmdö och grillning! Solen ska ja försvinna från himmlen just denna dag så de e jag lite ledsen över. =(
Sen på lördag öppnar frejja mina vänner.. Då blir det premiär öl där kan jag lova! =) Ser fram emot detta iallafall.
Elisa o Sara, öl på frejja på lördag.. visst visst visst? =D

I tisdags var vi ju som Sandra skrev här under ute o drack öl på en uteservering.. sen vet ja itne riktigt vad som gick snett.. Alla blev fulla och försvann på olika håll :s Det var väll bara jag som strula till de ordentligt.. skulle dra in till stan o möta upp fredrik som precis slutat jobbet o dricka öl me honom.. men SOMNAR på tåget och åker vidare.. hejj o hå!!! Mobilen har ja inga pengar på .. men lyckligtvis så lyckas ja ta mig till centralen och pressbyrån.. så ja tanka mobilen o satte mig på en parkbänk med nån Timmy som ja träffa.. 22 år o världens sötaste.. vi drog till värmdö tillsammans där ja slagga.. Dagen efter låg jag ute o solen och sov medans Linus va på jobbet.. han kom hem o ja fick pizza o cola! sen kunde ja dra hem hahaha!¨
Sjuk kväll men rolig!

Lite pics från min mobil nura!! jävla Sandra som la upp så jääkla fula bilder.. är inte de egoistiskt tycker ni? lägger bara upp fula bilder på andra men inte sig själv!! uuuush!! fy o tvi! skulle ja aaaaaldrig göra !!! =P

Min vapendragare!


Ja här e vi. Jag vet att ja måste skaffa nya glajjor! =P Men de vartsåhär lixom hahaa


Olearys uteservering 2010! yeye!


PEACE ERA KRÄKJÄVLAR!!

Ingen kommer ihåg en fegis

Yeeeeey vi fick ett erbjudande idag på en lägenhet som vi varit riktigt sugna på... Men saken är den att han som ska visa lähgenheten innan vi bestämmer går inte att nå för tillfället och dessutom pratar hans telesvar franska?
har han flyttat? e han på semester? hursomhelst Jonte föreslår att vi tackar ja till lägenheten trots att vi inte sett den.. "ingen kommer ihåg en fegis" säger han men alltså seriöst törs man det? va?Alltså jag har ingen lust att vara en riktigt Modig jävel som bor i en knarkarkvart med trasiga väggar..
ääääh jag vet inte








Pickis!?

Vart är du nånstans? Lever du? hahaha Hör av dig till din bästis!



En öl i solen

Premiär för Uteserververings hängande igår! Men lagom till att solen försvunnit bakom husknuten hade vi självklart fått i oss alldeles för mycket underbar Lager för att kunna sluta... Det slutade tillslut (åtminstonde för min del) i nått skabbigt renoveringsobjekt kinarestaurang där ölen luktade filmjölk! Men lika glada för det var vi! Jonani åkte hem och på samma tåg satte sig en redigt tankad Marika Andersson för att festa vidare på annat håll... Ensam och lämnad kvar i natten på perongen stod jag i en halvtimme och gömde mig bakom en sittkur från några otäcka grabbar... Gör man så MARIKA?? Lämnar man sin bästis i sticket? Och inte för att du har frågat på hela dan men JA jag överlevde och tog mig hem ordentligt! Aja du är hursomhelst återigen skyldig mig en bira och Johanna Jag är skyldig dig typ 15 eller?








 


Titta så fin

Min fiiina tjej!!!


   

Ni kan kalla henne Assface!


JÄKLAR

Fyfan vilket kräk jag är idag! PMS på hög nivå eller nått annat cp! ja skriker och ja vill gråta för att ja e så arg o lättretlig!! asså ja spyr på allt o alla!!! stod o rensa garderoben tidigare o börja slänga allt runt mig o skrek som om ja blev misshandlad!! jag får damp på morsan bara ja ser henne o den fula jävla hunden!!!!!!!!!!!!!!!!

vafan är fel?!!!!! ja vill bara döda nån! iallafall slå nån gul o blå! Du ställer upp va?

bajs på er alla!!


Hejhejhej

Helgen var på ett sätt en besvikelse då ja inte levde på lördagen o kunde leka o göra de ja längtat efter! Men fredagen var helt awesome!!! Vi drog ut i nynäs faktist och drack bärs drinkar o groggar..! Det var as sköna människor o hänga med och vi dansade och hade kul!! Träffa en gammal killkompis oxå som e hemma för ett besök från norge! Det va mysigt! Vi festade till klockan 8 på morronen men sov inget alls! Så jag var alltså vaken från fredag morgon till Lördag natt, 38 timmar va vi vakna.. så slockna ja rätt fort kan ja lova! Galet har det varit iallafall. Kan tyvärr inte gå in på detaljer! Nästa helg ska de bara bli kul grjjer i stan har ja bestämt =) yeyeye!!

Kolla in påsarna! Inte att leka med!


Min katt har bestämt sig för att brödkorgen är hans nya säng! Inte så uppskattat av brödet kan ja lova!



Hans fett hänger tillomed över!! Inget stoppar han från hans brödkorg!!


Sist men inte minst, absolut finaste killarna



PEEACE!!! Nu ska ja ut med hunden sen blir de chips o film! puss


ujujuj

Fyfan vilken dag jag har haft i stan.. helvete vad körigt det var!! vi skulle shoppa , käka gott o kanske gå på bio.. ingen bio. de blev donken o de ja handla provade ja inte så nu passar de inte.. haha.. bajs! Har precis svirat om lite lätt o sitter o väntar på Humam o Hayder.. nån mer Crille o tjej jag har ingen aning om vilka de e .. men ja har ju en aning=P
Ut ska jag iallafall o dricka bärs.. behövs efter den här fucking dagen! Imorgon blir det grillning med dom bästa!!! Längtar!!

HAVE A GOOD NIGHT!

PEEEAAACE!!

Jag tror..

Jag tror min bästa vänn börjar få lite dåligt samvete över bloggandet o vill göra mig lite glad.. därav den nya headern =P Har tjatat på stjärnan att göra en ny och vipps så faanns de en ny =) Vilken dåre! hahaha. <3

Annars så började dagen PISS asså rent av sagt piss! ja tänker inte ens berätta vad som hände!!! Jag mår jävligt dåligt o Humam har fått göra mig glad idag. Jga har fått köra bil, köpa massa godis, fått sola och ätit pizza! Men nu sitter ja här igen o minnesbilderna kommer upp i huvet som ett pistolskott i huvet!! FAAN FAN FAN!! gaaah!! Snacka om ingen sömn inatt!
buuuu!!

Nu ska jag iallafall kolla klart på filmen ja påbörja igår o äta godis.. sen blire matteplugg i sängen :S Imorgon är det prov IGEN! sen är det helg!! yeyeye! kommer bli en galet bra helg!

PUSS ERA KRÄÄÄK!!

Vill bara säga...

Att jag älskar min Sandra!


Godnatt!


Dreggel Micka

Alltså pinsamt värre..  Jag har börjat dreggla när jag sover?! Vad handlar det om? har jag aldrig gjort förut.. Nu kan ja vakna av att kudden är helt blöt och munnen helt dregglig! hahahaha eeeeuuuu!! Hur fan botar man de här? inte så jäääkla kul att sova hos nån som ser att man dregglar!!! fy helvete! Micka dreggelkräket! de blir ba bättre o bättre! hahaha.

Helgen va intensiv kan ja lova.. I fredags var de 26 årskalas och de blev hårt.. Mycke dricka och mycke dans och skojj. Hade en riktigt bra kväll även fast jag var i nynäs.. Var nog sällskapet som gjorde de =) Vakna iallafall bakis as heeell på lördagen.. ajaj .. men drog in till stan iallafall.. Va hos Emil och Elina där vi spela konstiga lekar =P hahaha.. Satt där o drack och sen var de dags för att åka till slussen o sitta på en OTROLIGT varm uteservering haha.. blev aprak o bussresan till sovplatsen var inte ok.. fick hoppa av UTAN skor?! i mitten av ingenstans.. de var bara skog.. för att spy.. de var svin kallt o ja höll på att dö.. efter en lååång väntan på taxi så var vi hemma o ja decka.. sov till 5 dagen efter, vakna i mitt eget dreggel sen var helgen slut =)

Har inte så många bilder att bjuda på ännu.. men de kommer.. ni får nån mobilbld sålänge =)

Hahaha underbar människa!


Panda, Pille och Mini, vilka krääk!!


De finns mer bilder men ja tror jag blir anmäld om ja lägger upp dom =P
 
PEACE MICKA

Fredag!

Snart kommer SAJJA hiiiit och dricker vin me mig! det var alltför längesen som vi hade sajjaomijka time! Vi får se om vi drar vidare på 26 årsparty eller om vi drar ut o bärsar o hittar andra äventyr.. =)

Idag har jag iallafall vart i haninge o handlat lite smågrejjer =) Blev stoppade av snuten o Humam stackaren fick böter på 3200.. =( hahaha skrattar iallafall, vet inte varför.. han fick parkeringsböter 2 timmar efter på 320.. Lycans dag va =p

Nu ska jag försöka sminka mig?! Vilket kommer gå åt helvete känner ja.. men ja överlever nog detta, ska ju va i nynäs så =)

Bjuder på två HÄRLIGA BILDER SOM JAG INTE KAN SLUTA LE ÅT!

1, hur jävla söt är inte den häääär!!! aaaaaaaaaw!!!! HIHI



2 Snacka om att de inte är ett dugg roligt.. DRA MIG PÅ EN KÄRRA!!!!



PUSSS MICKA

De går bra nu..

Hej hopp.. strålande väder..!! Idag på rasten mellan svenskan o matten så fick vi för oss för att dra ut o grilla på ringvägen! Det blev grillkorv med ketchup! Dricka?! jamenvisst.. går ju inte att ha grill perimär utan dricka! Så de fick bli cider för allas del.. Mmm.. gött!! satt o stekte i solen o bara mådde bra.. sen tänkte ja att eftersom ja klämt i mig korv så sprack ju dieten.. lika bra att köpa godis o ha fredagsmys idag istället.. o de ska ja minnsan ha! medans ja pluggar.. imorrn är det stooort matteprov!! OJOJ! sen blir de haninge imorrn.. på kvällen vet ja inte va som händer ännu.. blir nynäs iallafall skulle jag tro.. spar mig tills lördag ;)

VÅRPUSS TILL EEEER!!! SMAAAACK!!

Glada alkisar =P


grillmästarn


andyy


En riktig rockstar!

Det var allt som fastna på bild..

Jisses vilket väder..

Underbart!! Synd bara att de är nått fel på mig! Jag kan knappt sitta upp.. mina ögonlock är så svullna och jag har skaffat mig två SVARTA runda ringar runt dom.. Samt att dom e sprängröda o vattniga!! vad är det som händer? ser ut som ett FAN iallafall! Tänkte testa o sola ikväll för första ggn på aa hundra år.. börjar ju bli dags nu.. Hoppas dom har nya rör annars e dom sämst som vanligt.... Ush ja är ett pms monster känner jag!

Igår kan ja berätta så var jag ute.. Ute och körde bil på vägarna!!!!! jag har gjort de några ggr förut men bara på en parkering.. denna gång hade jag samlat mod.. FYFAN va grym jag var.. fick inte kärring stopp nångång och ja stanna vid övergångsställ o allting!!!! så jävla roligt! Nästa gång ska vi köra till nån annan plats o testa lite parkering o skit! Galet roligt! Sen käka ja o Humam middag på thai restaurangen. Uppe vid kullsta. Den på Estö e faktist godare måste ja erkänna!

Ne jag e förbannat trött. Nu blir de mat sen sova igen :s Va är de för fel på mig?!

Peace Micka

Assface!

Det ordet har satt sig på mitt huve precis som kräk! Så det har jag gått runt o sagt hela helgen vilket inte har varit så upskattat =)
Jaaa helgen, den har varit trevlig. I fredags så åkte ja till stan o mötte upp denise och therese, han snacka lite skit o röka cigg innan Linus kom o hämta mig. Vi drog till värmdö och fixa till oss och drack vin/öl. Sen drog vi till harrys då Elisa kom eller aa Elisa väntade eftersom ja missa bussen hihi.. fyfan jäkla assface!!!!! Vi var iallafall där o Emil joina oxå.. träffa lite folk man kände oxå.. alltid trevligt HM? eller nått =P Sen blev de hemgång för alla när de blivit lite för mycket utav det goda =P
Jag vakna upp på vämrdö helt död! Somnade om med jämna mellanrum.. Sen blev vi uppdragna till Linus mamma o chef. o där blev det charader o vin!! Ja ni hörde mig charader!!!! hahaha! Mitt lag förlora eftersom att ja hade Linus i Team Andersson. Katastrof va dålig han var. Team sjödahl vann överlägset o de uppskattades inte från min sida!
Slockna rätt skönt den natten ska ni veta.. fyfan va slut jag var.. Sen nu söndag har jag haft en lång resa hem.. sen har ja bara duschat o lekt me mamma. Inga konstigheter där..

Nu är de skolvecka igen.. Buuu..!! Bjuder på lite pics.

En uteliggare vars alla ägodelar hon släpa runt på.. HIHI fina Denise!


Ett riktigt kräk!


Mina finaste! HELAN o halvan lixom.. feting handen täcker ju förfan hela hennes fejja ser de ut som hahaha!
Men oooooooj va fin! 

 
Två kräk ja hitta nånstans hahahaa! Underbara människor!!


Peace Micka

SANDRA

SANDRA FÅR LIGGA JUST NU!

TACKAR TACKAARRRR

VAD I HELEVTE?

VAAAAAAAA? DOM LOVA MIG VÅRVÄDER IDAG!! DOM LOOOOVADE!! HELEVETES JÄVLA ASS-FACE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

USH!!!

Jag har legat illamående hela morgonen och hela dagen!! Jag har försökt sova mig igenom de.. nu börjar de försvinna lite känner jag.. Skulle behöva äta nått men bara tanken av maten gör mig illamående!!! Fyyyy! illamående är de värsta jag vet verkligen. Blä!!!

Jag har bestämt att den här helgen ska bli den bästa vårhelgen ever!!! Jag ska njuta av varje sekund och bara ha det trevligt.. det kommer inte finnas nått som kan få mig på dåligt humör.. då ska ja ba skaka av mig de..! Underbart va?!!!

Puss Micka

Nu är jag tvungen igen!!

TRÅKIGT NOG så måste ja ta till hot igen!!!

Sandra gidlöv jag stänger ner bloggjäveln om du inte börjar blogga igen!! Du har precis fått hund och allt o du är ute minst lika mycket som jag så ja troooor nu att du har endel att skriva om, om inte annat haru bilder att lägga upp på din nya tuss!!!
Ja säger de för sista gången!! BÖRJA BLOGGA ANNARS KOMMER BLOGGEN ATT SHUT DOOOOOOOOWN!!!

NU GER JAG DIG ARGA ÖGAT!! inte att leka med!

/// MARIKA ANDERSSON THE MAD WOMEN!!!!





chansning

Nu ska jag snart testa att färga mitt hår igen.. Fredrik valde typ färg åt mig den här gången så blir det fel så kommer han få så mycket stryk, inte ens lite roligt.. Fan min mage vänder sig nästan, jag hatar att färga håret hemma! hatar det! Men nu kan ja inte vänta på frisstid, mitt hår ser förjääkligt ut!!! Utväxten blir bara mörkare och mörkare.. snart är den kolsvart :O

Jag kanske borde ringa Sandra och be henne färga, o va moraliskt stöd när ja har tre randigt hår.. vitt orange och gul.. fiiiint =D

Önska mig lycka till
Peace Micka

Föresten. tror ni ja skulle passa i den här hårfärgen?


Underbara vår!

Hääärligt..åååh så härligt!på tisdag kommer hunden, då blire lååånga vårpromenader kan ja lova! Snart kommer de middagsgäster och då blire godmat och vin.. sen får vi se om de blir soft hemma eller om Sandra ringer o de blir gallejj!!

Ha de wonderbart!! Puss Micka

RSS 2.0