Ååååh..

Jag känner mig handikappad.. Jag mår så jävla dåligt.. är inte så värst bakis längre.. jag är bara trött, helt slut, död. Vill bara leva i sängen hela dagen men de funkar inte för ja känner mig så värdelös då.. ja har så mycket att göra känns de som.. Den här veckan kommer va så jäkla tuff.. plus att ja inte har några skor att ha till skolan , för mina vinterskor dumpa ja i stan hos brorsan.. Vilka probleem man har..!!!

Helgen har varit sådär.. inge plus plus men inge dåligt heller.. bara sådär lagom, inge rus som ja söker jämt jämt jämt. Va inne i stan i fredags och käka middag me Emil Elina och Sandra.. efter de blev det harrys för mig o Sandra.. vi hinka shottar och bira rätt flitigt.. Johanna och Anna gjorde oss lite gladare med deras medverkan.. Inte för att ja såg dom så mycke.. men de lilla ja fick va ja nöjd med.. Sandra o Johanna drog efter ett tag o jag fortsatte kvällen.. Det blev efterfest på värmdö .. Jag sov i ungefär 20 minuter haha o sen blev ja full igen.. de låter säkert helt sjukt men de va inte de.. ja mådde så dåligt så ja va tvungen att köra en återställare.. o sen va ju lördagen i rullning så ja kunde ju lika gärna fortsätta, hahaha.. o de gjorde ja tro mig.. klockan sju på lördags kvällen sätter ja mig på tåget mot nynäs svin dyng..  Efter de gick de ba ut för.. Buuu

På onsdag fyller jag år. HIIIIHIII.. inte för att de känns nått speciellt alls:s 22? fan e de för skit.. hoppas de blir kryssning!

Tjaaao

HELG!

Hej hopp..
Vilken jäkla dag jag har haft.. kännts som tusen år! Börja dagen i skolan.. totalt segt. Jag frös och var trött hela förmiddagen. Efter skolan så hade jag en och en halv timme innan jag skulle på möte.. så jag gled runt på stan. LIVSFARLIGT.. spenerade alldeles för mycket pengar på skit saker.. Hur ofta köper jag perfymer lixom? aldrig typ.. kom hem med två stycken.. samt med rakhyvlar, spraytan smycken skärp. t shirtar hahaha aa jag vet inte allt.. så kul var de lixom:S

Mötet gick skit bra.. efter de blev det systemet och konsum.. halka i centrum och fick hostattack så tårarna spruta! Mmmm... skit kul verkligen.. fick bära alla kassar halva vägen hem så nu har jag sjukt ont i axlar och rygg.. sitter fort o fryser och vill ha chips och godis.. får se om mamma hinner handla.. hoppas de!! yeye!!!

Imorgon är det fredag och då beger vi oss in till stan igen.. hoppas tågen går!! annars jäääklar.. Först blir de middag me Sandra och Emil någonstans.. ja hoppas ju på mongo som vanligt eftersom att ja äter så JÄKLA mycket nu förtiden.. SEN blir de biiiiirraa!! åååååh så mycket bira de ska bli.. e sjukligt törstig redan nu!! Ska bli SÅ kul!!

Sandra kommer hit circus 2 imorgon och tar ett glas vin med mig så vi blir varma i kroppen innan stan.. kommer bli lysande!!

PEACE!


Kära onsdag

Vilken skitdag! Nu har vi 2 timmars RAST i skolan.. som vanligt på onsdagar! i början var det nice då vi kunde sitta och luffa vid datorerna.. men nu är det inte så roligt längre.. Buuu!! Tiden går ap sakta och jag har ätit upp min macka och mitt godis redan.. ska jag behöva ta upp matte boken? Buuu igen =P

Andy e as osocial då han sitter o kollar på familyguy.. alla andra har dragit på lektion.. så nu sitter jag här o försöker få tiden att gå.

Humams chef ringde mig nyss.. snacka om snopet.. så här löd samtalet-

M - aa hallå?
H - a tja, är humam där?
M - eh nej varför skulle han vara de?
H - nej jag har försökt ringa hans lur i flera dagar.
M- Men jaha?
H- Kan du hälsa han att han ska jobba imorgon?
M - eeeh okej, vem ska jag hälsa ifrån?
H - Hasse andersson
M- hm aa men jag hälsar honom de, om jag får tag i honom?
H - aa bra i nynäshamn!!
M - va?
H - mmm...
M - eeeeeeh okej
H- mm hejdå
M- hejhej?

För det första hur kunde dom mitt nummer? har väll inget me hans nummer eller nått att göra.. Om vi fort va tillsammans så skulle de ändå va underligt? för de andra, Humam jobbar ju varje dag? så varför skulle han inte vara på jobbet nu? för de tredje så ringde ja han precis och luren va av :S så nu e ja skit orolig att nått har hänt.. inte alls hans stil.. Så om ni ser han på stan så hälsa att jag efterlyser han.. annars får ja ringa hans mamma och de är ju inte alltid lätt då ja inte förstår vad hon säger så mycket.. hahaaha! ne skojja=)
Men aa .......
underlig grejj de där..

Nu har jag väll fördrivit tiden lite va? =)
Nu ska ja gå ner o köpa cigg o ta en jävel... sen blire matte.. sen svenska sen hemgång.. yeyeye!

PUSS micka

update: Jag fick tag i honom... o anledningen till att chefen ringde mig var för att han hade skrivit på ett papper om "närstående" som man kan få tag i om nått händer eller liknande, det förklara ju rätt mycket. o han va inte på jobbet för att de hade brunnit på oljan.. inte så bra va:s hahaha aa nu vet ni de ni som bryr er sååå mycket.. hahaha


Det här behöver vi nu hurrni!!!!!!!!!!



YEYEYE

Jag har blivit varnad

Okej jag har en farlig bästa kompis med en vass lavette att erbjuda om jag inte skärper mig så det är väl bäst jag börjar blogga.. MEN VA FAN SKA JAG BLOGGA OM!?
kategorier att välja på just nu:

Hur det står till på jobbet
Hur mycket jag ogillar svenska klimatet
Hur full jag var i helgen
Min nya valp..

Det känns liksom inte som att detta är något som intresserar våra tusentals läsare.. men visst okej från och med nu bloggar jag om allt tråkigt som roligt.. Jag lovar (igen)

ikväll kommer bilder från Arvingarkvällen och lyckligtvis inga bilder från maffioso kvällen... Jag tror det blir bäst för samtliga att bara glömma och gå vidare från den... hahahaha



Kära medmänniska

Kära hjärtanes......
Behöver bara skriva av mig lite...

Hoppas du läser detta, annars Jens se till så det händer..!!

Jag menade ingenting illa.. Ni har ju gjort slut ! det var ju längesen ni "va", ingenting hände mellan oss.. inget stort iallafall. Inget kommer heller att hända.. Det här e inget att vara sur över! Om du har några frågor så ring mig eller knacka mig på axeln nästa gång du ser mig.. helst ingen uppercut! Skulle vara uppskattat.. haha!

Annars då? Jooo allt känns bra.. =)

Peace Micka

Ps, Sandra.. nu får du fan skärpa dig.. sista varningen nu annars stänger jag ner!


!

Det är att leka med eld när du drar upp det här igen
För du ser i mina ögon att jag försvann för länge sen
Det finns ingen att behaga, inget att förklara
Inget att försvara, jag gav upp för länge sen


Ikväll är jag hemma!

Förstår ni detta? de har inte inträffat på år och dar.. jag minns inte ens sist gång! Jag gillar de inte kan jag säga.. Söndag e den perfekta "bakisdagen"  men sitta inne på en lördag? uuush!! då blire både lör och söndag.. ne palla de :S Men idag var jag faktist för bakis och hade för mycket ångest för att ens orka duscha och påbörja dagen!!!!

Igårkväll va ba flippat.. Flippat i nynäs, vem kunde ana? hahaha vi lärde iallafall känna den italienska maffian.. ja ´överdriver inte ens när ja säger så=P hahaha sen gjorde jag ju väldigt fula val den kvällen oxå!! dum dum dum man eeee!!!
men vadå orka sitta och ångra sig, hahaha.. gjort är gjort.. dumt men ja överlever nog detta med =P

nuuuuu orkar ja inte.. de svider på pannan`? vafan e de!! såååå ont gör de

Tjing tjong Micka

Såååå nice!!

Jag är ledig imorgon från skolan.. Snart kommer mamma hem med Chips, dipp, choklad och cola! jag ska lätt bara lägga mig ner och svulla och kolla nån sjysst rulle.
Efter att jag såg Snabba Cash på bio så blev jag galet besatt i Kinnaman, de va en otroligt jobbig magkänsla och jag kunde inte hålla käften när jag såg en bild på honom. Det var bara en otroligt jobbig besatthet.. efter en stund avtog det men nu har jag laddat upp med filmer med han som huverollen igen.. magkänslan är påväg tillbaka känner jag!!!!! Jag vet inte riktigt om jag borde göra det här.. men jag e så nära nu att jag inte kan motstå!!! Hur kan man göra en människa med sån sexapeal!!! Det är ju förjävligt! Hela skapelsen är ju tammefan PERFEKT! FUCK!!!!

DRÖMMA FÅR MAN VÄLL?


weehihihooo

IDAG ÄR EN BRA DAG!
FREDAG IMORGON, WEEOO!


jag försöker...

Hålla denna blogg vid liv........
Men det går rätt trögt..........
För mycket plugg.................
Och mycket annat nytt som tar upp tid..........
Nästa torsdag börjar jag jobba också..........
och då blir det verkligen mindre tid över.............
Men jag ska verkligen försöka klämma in alla roliga helgaktiviteter här.......
PUSS


Till min Sajja!

Älskar dig min puff!




Det går bra nu...

Vg på matteprovet. Vg i svenskan...

Hurrni ja mår läskigt bra nu.. allt går min väg.. jag förstår inte riktigt.. När kommer smällen? Jag får se till att njuta nu under tiden!! =)

Weeooweeoo..

Vill ni se en snygg Karl? då ska ni få de!
hahahaha ser han de här nu så får jag ju skämmas..!! Jag skulle igentligen vilja lägga upp en nakenbild på hans kropp så ni skulle få se alla hans sexiga tatueringar men då blir jag väll skjuten i huvet eller nått =P hahaha



värsta!!

Ursäkta min dåliga uppdatering ( Sandra är dock ännu värre ) men jag har haft fullt upp och denna helg har varit packad med saker..
PACKAD var de rätta ordet ja..
Ifredags var det arvingarna.. de var ju en upplevelse de alltså!! vilka killar haha.. mysiga killar verkligen. Jag och Sandra stod längst fram vid scen som planerat och tog första bästa chans att få kramas me dom.. de gick la bra =D hahaha
I lördags var ja as bakis men de blev ändå¨in till stan till Emil och hans kompisar därinne..
de blev jag emil linus elina björn buffie? eller va han nu hette.. trevliga människor.. de blev återställare efter återställare.. ( jag mår dåligt när ja skriver detta, jag får minnesbilder ) hahahaha
Kvällen blev iallafall CRAZY! vet inte riktigt vad jag höll på med.. drack gjorde jag iallafall.. hahaha
jag hade 15 cm klackar på mig och sprang runt.. såg ungefär ut som bambi på hal is!! exakt så var det.. jag trillade ett par gånger och folk trodde jag va aprak.. må så vara MEN de var faktist skorna hahaha.. jag gjorde iallafall bort mig bigtime och det värsta var att ja itne hade Sandra med mig utan jag fick klara mig själv!!! BUUU!!
Alla drog hem förutom jag o Linus.. men vi kom ifrån varandra så ja börja snacka me första bästa o sen va ja såld..

aaah jag vet inte riktigt va jag ska säga.. efter ett tag kommer linus brorsa och mamma hahahahha och hämtar upp oss och de blir efterfest på värmdö.. aa jag har igentligen inte så mycket att säga om de förutom SKJUT MIG I HUVET, varför är ja alltid så pinsam?
vi somna i ungefär 2 timmar sen blev ja bjuden på en ny öl.. så ja blev ju aprak igen.. sen klockan 22:00 kvällen efter då var de dags för mig att ta mig från värdmö me mina skor!! BUSS, TUNNELBANA OCH TÅG helt själv.. jag ramla på bussen hahaha.. asså jag tror inte riktigt ni förstår detta.. ajg är bortgjord för ALLTID!

nu ska ja gå o lägga mig för ja e as bakis.. sen plugga matte woohoo.. kanske jag kan få tänka på nått annat ett litet tag än min OTROLIGT sjuka helg!!!

PUSSS


tjena snygging ;)

Jahopp.. Nu sitter man i skolan och har rast i 2 timmar.. Jag och Andy har bänkat oss i data salen som vanligt och öser musik från spotify.. Käk brukar vi oxå införskaffa oss.. mackor blir det oftast.. blää.. men är man hungrig så är man..
Idag blev det massa kakor på de oxå för min del =P

Igår faila jag på mitt matteprov TROR JAG.. de märker jag imorgon, Efter den käftsmällen så drog jag och Sandra in till haninge och drev runt... det blev god thaimat och lite shopping..

Nu är det bara 2 dagar kvaaar!! sen jäävlar är det helg och ARVINGARNA kommer till nynäs!! jag är super super duper taggad!! fy helvete.. tror fan att ja lägger en tår när första låten börjar spelas.. blir det nån goding så är det kört på den fronten.. hahaha!! Lääängtaaar sååå!! Innan dess så ska jag och Sandra dricka vin och öl och ladda med arvingar låtar!! MUCHO MUCHO awesome!!

Sen på lördag åker jag in till stan till min finaaste pärla Emilpemiläckelsnor.. Där blir det bira sen pub.. Kommer bli sjukt nice.. längtar tills 1000!!

Nu ska vi plugga lite =)



OKEJ DÅ

Jag fortsätter väll blogga ra =) efter ALL övertalning?! hahaha!

Idag är jag sämst, jag är hemma från skolan. BUUU!! jag är nog sjuk. en blandning mellan sjukdom och fyllesjuka.. vilken som väger mest får jag veta imorrn =)

Jag är rätt sliten efter helgen, i fredags så satt jag och Sandra och vina, de va planerat att dra ut på lokal hahaha! Det visade sig iallafall va stängt, så vi drog hem till Micke där spiffe var. Vi drack öl och lyssna på gitarrspelning samt solostämma! Underbart var det. Sen blev det mindre underbart så vi drog, men de orkar ja inte ens gå in på!

Ilördags vaknade jag döende.. Jag planerade in en återhämtningskväll.. men klockan ticka på och jag fick lite ångest=P
hörde mig för va alla skulle göra och Elisa krossar mina hemmplaner när hon säger att hon ska in till stan! Jag kan lixom inte hålla mig .. de väger för tungt.. på med sminket och kläder lixom.. Kände mig fort. död dock.. mådde inge bra.. men de skulle snart bli bättre tänkte jag, efter några shottar på krogen.. Där satt vi på tåget, ja elisa o sara.

Det skulle ta ungefär lite över en timme att komma till julia. MEN Elisa lurar mig på fel buss så vi åker ut åt helvete.. vi kommer till julia efter ungefär 2 timmar! förfesten gick på ungefär 40 minuter haha sen var de bara att bege sig igen..
När vi kom fram till MARIELAVOUR hahaha så blev de shottar o feta drinkar på engång.. de kanske gick lite för fort där för jag fick springa in på toaletten och spy upp allting efter ungefär 2 timmar.. och fyfan.. jag har fortfarande träningsvärk i magen efter den skiten.. ONT har jag verkligen..

Men jag gav inte upp där.. efter de där va jag ju uttorkad och törstig.. en feting drink igen o sen va jag på topp!! woohoo.. Sprang och mötte upp Linus och där brake de loss.. bråk från vissa och tjuriga miner från andra.. jag drog tillbaka till stället där dom stod. iallafall endel utav dem.. Vissa hade gett upp, endel för nupp och endel för hemgång..

Jullan slänger sig i en taxi med två jävla engelsmän typ och skriker följ efter OCH TAXIN FÖRSVINNER? ja de va ju trevligt.. fort in me alla i en annan taxi jävel och ja skriker till föraren.. EFTER DEN DÄR TAXIN hahaha.. fan de känndes som om jag var med i värsta action rullen.. tillslut fick vi reda på att den taxin var fel.. sara kom då på den smarta iden att ringa julia..
blablabla.. fram kom vi iallafall till efterfesten, om man kan kalla de så =P
alla försvann till olika hörn och pyssla med sitt så jag och Linus drog ut o rökte några cigg..

JA SEN DÅ? jooo vi minns inte vilken jävla dörr vi kom ifrån.. vi plingar på lite överallt.. ingen öppnar.. ja får gå o kolla i brevlådar men känner inte igen mig.. o där i porten blev vi sittandes i 5 timmar.. TILLS jag blir så arg och börjar banka på en dörrjävel hårtsom fan och en kalsongman öppnar o tror att ja e dum i huvet.. inte känner han igen mig heller..
in går jag iallafall o ut från toan kommer SARA .. ser ut som hon blivit överkörd utav tåget hahaha..
nu var de dags att gå hem lixom.. 20 över 9 tåget blev det hem iallafall!! yeyeye!!

Allt som allt så hade jag en kul kväll.. och jag står fort för de jag sa.. hellre vad som helst i stan än vara kvar i nynäs.



Fel av mig!

Ok! jag har varit jävligt dålig på bloggandet på sistonde! Men alltså jag har haft fullt upp med såna här sötnosar hela tiden!

 

Can you blame me!?

Nemen nu ska jag verkligen skärpa mig pickis! från och med nu! jag lovar på heders! come back Pickis!





Mitt sista inlägg!

Hej nu ger jag upp den här bloggen, Sandra vägrar blogga och de känns inge kul att blogga själv längre!! Så tills Sandra börjar blogga så säger jag adjö!!

Ikväll blire fest iallafall. vi kanske ses =) PUSS


Jag gjorde nått bra idag..

Idag efter skolan så drog jag och Andy ner till centrum och blodbussen.. vi har alltså gett blod idag.. det känns faktist väldigt bra och det är något jag kommer fortsätta med. =)

Nu är plugget äntligen klart så nu ska jag duscha och äta nått snabbt.. sen blire till att krama kudden. Ska upp tidigt med sen är jag leeeedig hela helgen!! Vad hitts på?


Kära medmänniskor!

Nu är jag äntligen på benen igen efter helgen.. det tog några dagar. Men som sagt, det vare värt..
=)

Fiinns sååå mycket att berätta men ändå så lite eftersom jag inte kan skriva ut de på bloggen, så igentligen är det ingen mening att ens börja berätta, jag skiter nog it. hihi.

Idag har jag haft en lååång och seeeg skoldag, har massa plugg som ska göras ikväll, känns rätt stressigt eftersom klockan redan börjar bli mycket o jag e sjukt trött. Men de e bara att köra, MEN först mina vänner blir det två panpizzor! yeyeye!

Snart är det helg igen.. wooohoo.. Nu märker jag att jag har kommit in i en ny fest period.. de blev så sjukt segt i slutet nu och ja drog mig verkligen för att gå ut!! MEN nuuuuu kära medmänniskor nu jävlar e jag påt igen och det känns uuunderbart!!

HUR ÄR DET MED ER? ni är så tysta nu förtiden tycker jag...


TjEJKVÄLLEN

Micka gjorde världens bästa överaskning till mig! nämligen en grym tjejkväll inne i stan.. Nice hotell ,middag mängder av champagne och RÖJ stod på schemat! ojojoj Tack älsklade älskade systeryster!! Jag önskar vi tagit fler bilder men minnen finns det i allafall gott om! och tack vare ett vad vi hade är jag nu skyldig marika en kryssing i svit... Det bådar gott... Nu har jag fem dagar på mig att skaka av mig bakfyllan och tvätta klänning som är DRÄNKT (alltså på riktigt) i champagne och öl... I love You pickis på fredag börjar vi om! hahaha










 






YES

Jag hade precis massa bilder o en video att lägga upp här till er från våran aa vafan jag nu ska kalla de. haha!
Men det vill lixom inte tas emot på msn så sandra får skicka om dom snart så får vi se.. om inte hon nu lägger in dom..
SÅLÄNGE så får ja slänga in denna!!!!!



detta e ju nästan omöjligt. men neee faktist inte!!!!!!! <3
SANDRA VS LINUS



linus vaaann!! Det tog ungefär halva sandras nagellacks burk för att fylla hans naglar! ME LOOOOOVE!!


RSS 2.0