Snart Gott Nytt År!

Nu är allt fixat tills imorgon.

Ska dra upp tidigt till Sandra imorgon och fixa mig tänkte jag och dela på lite skumpa=D Bara mysa!!
Sen runt 7 blir det fin fin middag, en riktig nyårs middag! Sen får vi se hur länge folk vill sitta och äta. Tänkte iallafall dra förbi herr Rikard och kramas lite och önska gott nytt år.. Sen hakar dom nog på oss till robins villa där de blir mer festande hela natten.. då mina bröder samt älskade vänner också kommer infinna sig!!
Så blir det iallafall om jag får önska =D

Om inte så e de fine oxå. Ända jag vill e att vara me nära och kära och det är jag redan garanterad, Så för mig kommer nyår blir underbart!! =) Sen att jag älskar älskar älskar raketer gör allting bara så mycket bättre.

GOTT NYTT ÅR ALLIHOPA!!




Vi lever

Sorry för dålig uppdatering, måste vara piss tråkigt att komma in på bloggen med 0 nya inlägg.. Kan iallafall berätta att vi lever och mår bra. Festar mestadels och väntar på att få ringa in det nya året!
Uppdateringen kommer inom kort bli mycket bättre. Då får ni bilder både från julafton och juldagen samt där emellan! 

Så länge så får ja bjuda på en riktig skönhet, en skönhet som inte går att beskrivas utan måste skådas.
En sån skönhet som får en att tveka om det verkligen är på riktigt.
En skönhet som man bara dör för!



Det gör ont i hjärtat när jag ser denna bild.

GOD JUL!







Snart God jul!

FAN vad jag har stökat och bökat dom senaste två dagarna, handlat tonvis med mat och alkohol, julstädat, pyntat granen, tillagat massa julmat, bakat 4 sorts kakor samt bullar, jag har varit i stan o haninge och handlat. NU är jag på riktigt helt slut och ba längtar tills julen e över.. Im done!!

Ikväll är det uppesittarkväll och den kommer spenderas hemma hos Jens. julöl och bingolotto! att vinna en solresa är inte så jäkla långt bort längre.. HAHA håll tummarna.

Imorgon julafton kommer firas hos min mormor och morfar, kommer bli jätte mysigt. sen senare på kvällen ska ja hooka upp med kompisar och fira med dom.

Juldagen kommer de festas hårt. Exakt hur planerna ser ut vet jag inte ännu.. men först blir det förkrök med dom bästa med massa drinkar och champagne. sen storpub. Allt jag vet än så länge..

Men vi hörs snart igen och tills dess så önskar jag er alla en riktigt GOD JUL!!
Stor julpuss till er alla PUUUUUSSS




Nu åker...

380ccb33e858716ad7a868e848f5a9c2.png

Kolla varifrån!

Nu åker vi och julhandlar! Jag är mest sugen på att handla till mig själv.. /sandra


Är det verkligen sant?

Är hon verkligen död? Enligt Aftonbladet dog hon utav hjärtstillestånd! Jag blir fan riktigt sad nu.. Hon var verkligen sjukt rolig och sjukt Awesome!! 32 år blev hon endast! Fan alltså!!!!!!!!!!!!!

Brittany Murphy




Anna Anka

Såg precis hennes nya tvprogram, Fyfan vad jag skrattade. Säga vad man vill om Ankan men rolig e hon till tusen.

Ja men annars då, jag har precis brutit en relation för andra gången, vilket ja inte trodde skulle ske den här livstiden. Skrämande hur folk förändras tycker jag. Ingen kärleksrelation, bara för att göra de klart. Synd hur en sån fin människa förändras till nått så konstigt pga annat umgänge under en tid. Kankse händer alla, vad vet jag. Ledsen är jag iallafall. Men det går över , så mycket har jag lärt mig =D
Nu blir det inga flera tårar, för kärlek är för dårar. Hihi..

Igår var jag och drack champagne med Jens och Spiffe, vi softa och snacka massa o lyssna på musik, rätt nice.. vi bestämde oss sen för att dra till mix och ta en öl, de va ju lördag och innan jul så de var nog lugnt på mix tänkte vi. Men jag tror på riktigt att ja inte sett så mycke folk på mix nångång, folk som annars inte brukar vara där. Så de va väll lite roligt , Men vi tog bara en bira sen trottsa jag och spiffe snöstormen hem. Vi var is när vi kom hem ungefär. Kul med snö till jul iallafall.. sen kan den dra åt helvete.

Imorgon blir det julshopping och massa annat julstrunt. Hoppas ni har haft en bra helg!


Hello

Sitter just nu bakis as hell .. Fattar inte varför dock, drack ju ba lite öl igår =)
Det blev pizza idag med mamma iallafall. kyckling,banan och curry pizza .. mm mm mm ..hihi

Nu ska jag faktist slänga mig i en snabb dusch och sen dra vidare.. tänkte sminka mig borta idag! whaat! händer aldrig annars men nu tävlar jag mot klockan så !! Sen får vi se vad kvällen har att bjuda på, jag hoppas på champagne och bli lite bubblig i benen. Hihi!


Micka i ett nötskal.

Fyfan palla va så jävla klantig som jag är. Har försökt att ändra mig men det går lixom inte.. jag föddes nog klantig.

Dagens: Jag sitter och fryser vid datan och bestämmer mig för att ta en VARM dusch, Jag är en sådan person som duschar i super varmt vatten, jag måste bli helt röd på huden för att de ska va skönt att duscha, annars fryser jag bara, fisljummet vatten går fet bort. Iallafall så går ja in och sätter på kranen med de varmaste vattnet, för att "värma upp" badrummet lite. Efter cirka 10 minuter känner jag att det är dags. jag sliter av mig kläderna och ställer mig i badkaret!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Den första sekunden kopplar jag inte, efter den andra sekunden känner ja en ilning som går rakt upp i hjärnan,, gaaaaaaaaaaaah mina fötter bräns!!!!!!!!!! Jag skriker rakt ut, inser att ja kanske kommer svimma inom den närmaste sekunden, Ni vet allt det här händer inom loppet av 4 sekunder. En fot ut från badkaret och sedan nästa.. Stackars min nästa =( När båda fossingarna står på golvet ilar det i fötterna. mest i den "nästa" , jag är tvungen att dra händerna på fötterna för att försöka få bort de kokhetta vattnet och smärtan lite.. Jag sätter mig på toalocket och mummlar lite medans jag kyler ner badkaret med fisljummet vatten. Sen gör ja ett nytt försök, denna gång går de mycket bättre =) jag duschar och rakar mina ben ( slinter med rakhyveln och börjar blöda på benet ) , Jag blir klar och går ut från badrummet , jag känner hur det svider under foten, VA? tänker jag och kollar under foten, Nu är den helt knorvlig =(((((( Ont gör det med!!
Det ända jag sitter och tänker på nu är att kokhettvatten med all ära men gränsen e nådd och lite fisljummet vatten ibland kanske inte är så hemskt iallafall. 

Sandra och kall öl kanske kan bota min sönderbrända fot lite !!


Så här mogen är hon

Den där Sandra gidlöv!!!!



Hahahhaa vilken barnslig jävel, ritar bajskorvar till mig.. Va är det för jävla stil? I juletid o grejjer!!

Imorgon ska ja träffa den jäkeln, har planerat hämnd.. men innan hämnden, ska vi sitta och kolla på hennes fina julgran, röka cigg , kramas , dricka bira , lyssna på musik och snacka en jävla massa skit.



Jiiiihaaaaaaaa hahaha, Galen kväll de där, minne för livet!


Skönt.

Lycka är jävligt överskattat, man får va nöjd om man är glad ibland.



Så sant så sant


Ett favorit klipp. Så jävla fin!!


En Kärleks Historia <3


Snart är det jul!

Jag har bloggat dåligt på sistonde jag vet! Jag ligger just nu hemma sjuk som ett as och det är inte lägligt! eller jo alltså det är ju lägligt med tanke på att jag får vara hemma och smutta julmust och mysa under täcket i skenet från vår fina julgran medans isande vit kyla sprider sig utanför fönstret.. Men det är inte lägligt med tanke på allt jag borde få gjort denna vecka... hursomhelst! Snart är det jul och det är jag såå glad för! mys mys mys säger jag bara! jag är så pass julig i år att jag bestämt att jag och jonte ska sitta och spela bingolotto på lotta engbergs uppesittarkväll! haha det blir nog mysigt! påminner om när jag var liten och sov hos mormor natten till julafton. i helgen var det julbord och det var trevligt! micka får väl dra detaljerna om hon vill för det pallar inte jag för tillfället!...och just det! Granen är ÄNTLIGEN på plats!!

 
























Diiiittt lillla jäääävla luder, hahahahaha

Hahaha ojojoj vad ja har att berätta för er efter helgen! Sinnessjukt!
Men nu JULBORD =D



När ja skriver nästa inlägg kommer jag vara 15 kilo tyngre, Jag ÄLSKAR julmat, bästa jävla skiten som finns, jag kommer käka som om ja aldrig sett mat förut.. wiiii Längtar!!


Mickas filmbetyg

I veckan har jag kollat på 4 filmer. Det är ju då inte mer än rätt att betygsätta dom här så ni inte laddar ner nån usel film i onödan, eller får tips och laddar ner en awesome film =D
Har dock bara väldigt tråkigt, hahaha.

Film Nr 1 - Twilight-New moon

Man kan inte göra annat än älska den, ÄLSKA DEN, jag är dock besviken på hur lite Edward var med. Men helt ärligt så nöjjer man sig rätt mycket med det man får om man säger så. Hihi, Inga tvivel om man ska se den eller inte, Finns inge allternativ, SE!!



Film Nr 2 - Leon

Gammal film men ack såå bra. Hade mina tvivel när jag läste att det handla om en yrkesmördare, Men de va en tio poängare, Jag blev ju nästan lite kär i Leon, Och lilla Mathilda som spelas utav Natalie Portman spelade grymt!
Blev en självklar favoritfilm



Film Nr 3 - Spread

Hahaha ja vad ska jag säga, Rolig film, Blev förvånad utav alla sex scener, Huvudrollen Ashton kutcher gör de hela lite porrigare. Sugen på humor, romantik och sex? Ja se den då =) Jag tyckte den va awesome!



Film Nr 4 - My sisters keeper

Filmen var jätte bra, MEN ajajaj va sorlig, Jag blev på riktigt ledsen och jag grät nonstop! För er icke känsliga som vill se en fin och sorlig film så är den sevärd absolut.




 


Back on track

Vilken mysdag jag har haft verkligen. Jag och mamma har köpt lite nya hyllor som vi har möblerat i lägenheten, Så nu känns de extra mysigt så här till jul. Mormor och morfar var här och drack glögg och prata lite, det var ett tag sen jag träffa dom så de va trevligt. Man får passa på nu när dom e pigga och alerta, Inte för att ja kan tänka mig dom oalerta haha. Finns inte i min värld!! =)
Lite senare nu så fick jag choklad och cigg levererat till dörren, Snacka om lyx!!! eller så har man bara otroligt snälla och fina vänner! det uppskattades iallafall sjukt mycket =D

Annars då, Jooo jag kan berätta att Daniel kommer hem med sin brud för första gången snart. ska bli jäkla kul att träffa henne. Få se om ja fattar nått denna gång, förra gången han tog hem en norska så förstod ja inget, de sluta med att jag undvek att vara själv i samma rum som henne i över 2 veckor, inte så lätt när man bor i lägenhet.. Va förjävla tråkigt iallafall. I värstafall får vi snacka engelska, känns ju lite pinsamt men vafan ja fattar verkligen inte norska haha!

Allt känns så jäkla bra just nu, snart är det jul och mina favoriter e nära mig, skolan känns bra och jag har fått ett extra jobb som ja kan hantera bra med studierna, As bra faktist.
Imorgon är det fredag, yeeeey, då blire massa pyssel.

Lite senare idag kommer våran awesome inne och utelista, missa inte det ;)

Jag och världens roligaste MORFAR!


och BÄSTA MORMOR!





Veckans hunk!

Dags igen för veckans hunk! veckans hunk behöver ingen motivering.. Det tycks pågå en kollektiv massförälskelse i denna man och sajjaomijka är inte sena med att förstå att det här är en riktig RIKTIG hunk! vi talar förstås om Robert Pattinson aka Edward Cullen.

 

 


hollywood puckon

Det här är ju fruktansvärt roligt!
(julia det är sånna här klipp som får mig att känna att vi faktiskt måste ta tag i våran sketch karriär!)








God jul Sandra önskar Jonte

Jonte frågade vad jag önskar mig i julklapp...


 


kul!

Fy fan den här veckan känns segare än mormors kola...
men på lördag mina damer och herrar! fy fan va kul med julbord! skönt att ha nått att se fram emot!
jaja jag återkommer väl när jag har nått att säga...















Nynäshamns lucia 2009

Här har vi då Nynäshamns lucia 2009. 17 eller 18 år är hon o mycket söt. Passar väll bra som lucia, tycker ni inte?
På söndag åker hon med häst och vagn med alla sina tärnor och tomtar o allt va de är genom nynäshamn. Det är mysigt tycker jag. mest mysigt är det väll att kolla på hästarna men lite musik till är väll inte helt fel =)



Passar utmärkt till min helg faktist, eftersom att på fredag är det idol final och ja ta upp granen och pynta den haha, jag veeet att de är för tidigt, Igentligen ska man ta upp den två dagar innan jul, iallafall enligt mig. Men jag känner att eftersom ja ändå ska va hemma på fredag o kolla idol så kan jag lika gärna få de gjort, så slipper jag det senare =)
Så blir det.! Sen på lördag blir de julbord, muuums va gott.. bästa maten =D o sen på söndag lucia, alltså vilken kanon helg =)
Nu blir det iallafall mat och sen plugga matte tills ja spyr.


ny vecka..

Det var en rolig helg vilket är skönt eftersom det nu börjar en ny tuff vecka med miljoner saker som måste göras..

Lördagen var väldigt nice med bästa sällskapet krog och efterfest sen hade jag väl lite otur sådär när min vapendragare plötsligt bestämmer sig för att lama och gå hem medans jag var på topp!
Jag satte mig i en taxi i tron om att jag skulle få åka hem men NEJ! efter typ 500 meter blir jag utkastad för att den där jävla riksidioten har bestämt sig för att han inte orkar åka till mitt hem... alltså jag blev ju såklart förbannad och det slutar med att hans chef ringer upp honom och hela helvetet bryter lös... hursomhelst ringde en kompis i samma stund så jag valde att knata dit och spendera resten av kvällen där...
Jag ville lägga in lite kul bilder från lördagen men allt som finns är dessa muppbilder på tre muppar haha men det är väl så det ska va!? kul kul kul :D


 







2a advent

Jag tror jag missa när dom skulle kora nynäs lucia, Om det nu var idag? Noll koll typ. Men de måste ju nästan vara så? I dont know.. Jag hade iallafall en bra lördag, bilder och info kommer imorgon, nu är ja svin trött och törstig på VATTEN!

Tänkte faktist ba slänga in en awesome låt som ja förälskat mig i lite grann sådära!



Sen även denna, bara för att den är så sexig o awesome.



Gah bra musik, mycket bra musik!


Bakis?

Ja men visst! Fyfan vilken kväll! =/

Efter lite ölande så fick jag tråkigt och ville UT! Elisa rådissa mig och va lame.. alla andra likaså!!! Jag va förbannad as hell!!!!!! Tillslut hörde jens av sig från telen.. Jag sa NOWAY! inte telegrafen.. så vi möttes på mix och öla lite! PANG sa de och jag va FULL som en kastrull..!  Det var ju lixom inte planerat. Men vi fortsatte hem till Jensa där de fanns groggar i massa. och groggar blev de. Groggar och heta samtalsämnen, Men som vanligt så slutar det med att jag blir för full för jag är en vekling =P

Idag mår jag inte så bra faktist.. Sandra kommer snart med mat och återställare till mig för jag orkar inte göra nått.. Hon ska tillo med få mata mig! efter de så e ja fit for fight igen. För ikväll lirar det band och jag vill lyssna!
Så idag sammlar jag truppen för en ännu vildare natt!
Den borde börja snart? måste ba orka slänga min skabbiga kropp i duschen och borsta tänderna så jag inte stinker fyllo!! Vilket på senaste tiden har varit så jag luktat. HAHAHA.

Nu ska jag fråga jens om jag har några bilder från igår, för lixom annars vore de ju inte normalt. Jag och Jens utan bilder? nene tror inte de.. Brb.........................................................................................................
...........................................................................................................................................................
.....................................................................................................................................................
...................................................................................................... Japp de hade han! Och här kommer dom.


Best picture EVER! hahahaha ni fattar inte men ändå =P



Visst ser jag läskig ut?


Samma sak varje gång, ett under att vi ALLTID har så kul som vi har!


Asså seriöst, denna bild! Favorit bild till tusen! Jens ser så JÄVLA mysig ut! seriöst.. Mysigaste karln ever!



Oj snart kommer Sandra och här sitter jag och lökar!



jordens undergång!

Jag såg den där 2012 filmen igår... alltså jag tror inte jag orkar med att jorden ska gå under på det där viset! fy fan! men asså har dom rätt elelr dom här mayaindianerna? kan vi lita på dom eller var det bara några knäppskallar som levde för länge länge sen?? haha upplys mig gärna! jag vill veta om de ens e någon idé att pluggga och jobba som jag gör om jag dör i december 2012 i vilket fall somhelst... då ligger jag hellre på playan och lapar sol och syrliga drinkar istället!


 


Jens och micka här

det var en gång två personer som hete Micka och Jens, dom här personerna var lite  unika som dom bestämde sig för att gå till mix en s´ttund och ta en "par" bira.. sen gick dom vidare hem till Jens. Dom har precis varit på mix och druckit öl och cider, Nu har vi kuuuuul.


/// Jens

H.E.L.G.

Har igentligen ingenting speciellt att skriva, men eftersom det är helg nu så blir det väll inte så mycket uppdatering. Ikväll ska jag hem till en vänn och öla lite, blir nog lugnt. Ingen utgång eller så iallafall.
På lördag får vi se vad som händer, jag hoppas på filmmässan men man vet aldrig hur de blir med sällskapet man har =P Annars startar jag nog hos Sandra och sen får vi se vart det bär av. Det är min helg det. 
Hoppas ni andra får en toppen helg.

Snart kommer min älskade bror hem! Längtar till tusen!





lalala..





Veckans hunk!

Det är onsdag vilket innebär VECKANS HUNK!
Veckans hunk är kanske inte världens snyggaste, Han har kanske inte dom största musklerna eller den dödligaste blicken MEN han har en röst som kan charma trosorna av vilken donna somhelst! och vilken charm! ojojoj veckans hunk enligt sajjaomijka UTAN TVIVEL! PAUL HAUKKA!




 


"glöm inte bort att du är värdelös"

Jag har ju inte alls varit en flitig bloggare på sistonde! men så blir det ju när man inte har nått liv. Jag har faktiskt bara jobbat och jobbat och jobbat.. 

I helgen blir det kändisspaning med micka på nån filmgrej.. kul! och på fredag ska jag på norra brunn och kolla johan glans..
så som vanligt längtar Jag till helgen! eeeeeeeeeeeee åh vilkert booring inlägg.. aja nu ska vi se på the notebook den är ju så jävla fin! kanske faktiskt världens finaste film.. aja hej då!



Dyskalkyli

Fyfan , Vädret blir ju bara värre och värre och tydligen ska de bli yttligare VÄRRE! Inte helt ok!
En sak är säker och det är att jag håller mig inomhus så länge det bara går.
Idag har jag iallafall haft en mysdag inne i värmen, Käka stor frukost tillsammans med mamma, Och ikväll blir det taco med mammi och min utflygne bror. Men innan dess så ska jag faktist pallra mig hem till en kompis och dricka glögg och mysa. Kanon mysig kväll va ?=)

Måste dock berätta att mamma visade mig en tidning som kom med posten imorse, Vårguiden heter den, och artikeln hon visade mig hette Noll koll på siffror, Det var ju rätt passande eftersom jag precis har börjat plugga matte.

Iallafall ni som känner mig vet ju att jag aldrig varit en snille på matte, motsatsen faktist, jag är sämst, jag räknar fort, en och två siffriga tal på fingrarna, plus och minus är svårt för mig och delat och gånger ska vi inte ens tala om. Jag har alltid haft extrahjälp i matte men ändå aldrig klarat pressen. Väldigt dåligt i know. Har frågat lärare samt mamma ett flertal gånger om det är något fel på mig!?! Nej svarar dom flesta , Dom menar att jag bara inte är intresserad. Jag har alltid haft svårt att ta det, för hur mycke jag än vill och försöker så släpper det inte.

Idag fick jag svaret. Jag har Dyskalkyli, iallafall vad jag tror. Jag kände mig sjukt träffad utav hela artikeln, kändes som jag äntligen fick ett svar, Det kanske inte stämmer att jag har det, vad vet jag. Men det skulle inte va omöjligt.
Jag kom till en del i artikeln där de stod, Tecken på Dyskalkyli, Jag testade. Resultatet blev följande:

Mycket svårt med de fyra räknesätten - Check
Svårt att minnas siffror - Check
Räknar långsamt - Check
Räknar på fingrarna, även en och två siffriga tal - Check
Kastar om siffrorna - Check
Svårt att lära sig multiplikationstabellen - Check
Svårt att uppfatta antal och mängd - Check
Svårt att lära sig klockan -
Dålig tidsuppfattning - Check
Någon i familjen har räknesvårigheter - Check
Svårt att hantera pengar och sköta ekonomin - Check
Dåligt lokalsinne, svårt att hitta, skilja på höger och vänster, läsa kartor - CHECK
Svårt att läsa och förstå tidstabellet - Check
Svårt att planera och arganisera - check

Så vad tror ni?
  Betyder detta något?


Skönaste idag!!!

Haag säger:

hahahhaha fy fan va läskigt

måste sluta supa

mitt svett luktar öl

helt cp

brb

MiCka säger:

HAHAHAHAHAHHAHAHAA


Mmm tänk om det vore så väl! Hahahaa




1:a december

En sak är säker, det här är sista julen jag firar i sverige. Jag kommer aldrig utsätta mig själv för det här igen.. Mörker, kyla, depression, Aldrig mer!!! Är så less på de här att jag snart börjar grina! Nästa år åker jag bort i oktober och kommer hem i mars. Thats it!!
Jag offrar alla julafton och alla nyår för beachen och värmen utan en sekunds tvekan!!


Behövde skriva av mig lite, Jag HATAR den här årstiden!!! MÖRK OCH JÄVLIG
Ta mig här ifrån!!





Inne & Utelistan!

besöksrekord i bloggen idag! det firar sajja & mijka med ett nytt inslag i bloggen, Inne & utelistan och vem vet kanske är det just DU som hamnar på någon av listorna nästa gång? ;)




RSS 2.0