OJOJ?

Så här sjuk har jag inte varit på lääänge!!! inatt hade jag ungefär 40 graders feber.. kunde inte göra annat än ligga o frysa samtidigt som ja va dyngsur!! eeeu!! nu måste ja ytterslite bättre.. va tvungen att sätta mig upp ett tag, men känner nu att de kanske inte var den bästa iden.. sängen igen..

Peace Micka

Jack

Åh! min lilla puppy e äntligen hemma det är så jävla myyyyys ni anar inte!





Biljardproffs

Hej hej hej.. Idag fick jag äran att umgås med Freddeboy.. Jag drog in till haninge med 4 tåget och vi gick runt i centrum o handla lite småsaker.. Sen blev det middag på olearys.. väldigt mysigt. Biljard stod på schemat efter det.. Fan jag va bättre än jag trodde.. Okej han vann alla gånger!! MEN de va bara tur.. jag satte sjukt många bollar.. yeye!! Dit måste vi fler gånger Fredrik, hur soft ställe som helst.. de gilla ja som fan!! =)

Nu ska ja ba ta en sista cigg och sen krama kudden tänkte jag.. Skola tidigt imorgon.. sen ska ja försöka färga håret?! Blir väll gult som vanligt MEN jag måste chansa.. ! Håll tummarna!

PUSS MICKA

OJOJOJ

Ska försöka skriva de här rätt nu så ni verkligen förstår!! FYFAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAN vilket jävla draaaaaaag det var igår!!! Sinnessjukt!!!!!! asså sinnessjukt!!! Vi var packade och hoppa runt som galningar!! vi var som blöta disktrasor bokstavligen!!!! Det var sånt drag att de inte fanns tid att andas.. de gick inte ens att andas för det fanns inge luft i hela lokalen, hahahaa!

Efter konserten var de meningen att vi skulle dra vidare , men ja kan lova er utan att överdriva.. vi föll på arslet!!! Vi hade inte nån styrka kvar i kroppen.. så fulla och blöta drog vi till donken och sen till tåget!! Har aldrig varit så slut i kroppen och fyfan va ONT jag har idag.. speciellt i ryggen och i svanskotan? hahaaha Aaa de va sinnes iallafall och ja hade så jävla grymt kul!!! GALNA MÄNNISKOR ÖVERALLT! ME LOOOVE!!!

2 roliga saker som hände på konserten var att jag träffa 2 killar som ja verkligen inte trodde att ja skulle springa in i!! Det var lika kul att träffa båda men den ena speciellt..

Vi har träffats en gång innan i nynäs sen bara haft varandra på msn i ungefär 6 år.. vi skrev till varandra på msn innan konserten och ja ba - ja ska hoppa fram till dig om ja ser dig, han skratta och sa aaah för du vet ju säkert hur ja ser ut nu.. de var 6 år sen o då ba stirra vi på varandra.. o de är cirka 3000 människor där.. TROR NI inte att vi krockar påväg till toan? hahahaha!! så jävla sinnessjukt!! otroligt trevligt var det iallafall!! =D

Den andra var oxå trevligt och träffa men han hade ju sina två bodyguards med sig så vi snacka inte så länge hahaha..

Nee nu ska ja äta massa fett känner jag!! BEA! mmmm.. TACK Emil, Elisa, Sara och Jerry för en awesome kväll!!! PUSS!

Peace Micka

IKVÄLL SMÄLLER DE!

jag är sjukligt SJUKLIGT taggad!! Ikväll är de hoffmaestro på annexet!! Jag var hemma igår, förstår ni? det var sjuukligt jobbigt men så värt de.. jag vakna upp idag och mådde strålande.. jag va inte alls uttorkad och slut i kroppen, HÄRLIGT!!

Nu ska de ba bombas hoffmaestro ur högtalarna medans jag fixar mig!! Sen tar jag Sara och Elisa halv 4 tåget in till MIlle och dricker bärs coh inväntar skon!!! Sen BÄR de av till en fet konsert!!!

ha en awesome kväll

Peace Micka

Jag har aldrig...

tyckt att Tom Cruise har varit sådär sexigt snygg.. han ser ju bara väldigt barnslig ut.. men detta skulle väll ingen tjej banga på va? Sexii Sexii!!!


Peace Micka


Hej alla gullungar!!

Nu är planerna klara för helgen iallafall. Jag trodde som sagt att det skulle bli en lugn helg eftersom att jag är så förbannat trött efter förra helgen.. kroppen bröt som sagt ihop.. Men jag har bestämt mig för att köra iallafall men med mindre alkohol.. det är väll en bra kompromiss? Tycker jag iallafall =)

Imorgon blir det tjej kväll hemma hos fisen med Liz.. Vi ska dricka cosmopolitan och vin och bada tänkte vi hahaha! Vi får se de där med badet men ta en drink och snacka skit kommer bli awesome.. Sen tänkte vi nog dra ut och dricka nån öl och sjunka kareoke.. jag lyssnar nog på dem när dom sjunger.. MEN man vet aldrig när man fått i sig en o annan öl =P
Kul ska de bli iallafall!

Sen på lördag blir det Hoffmaestroooooo på annexet! Jag är så jävla taggad, NI anar inte!! sitter o dunkar deras awesome musik hela tiden och bara längtar! Jag hoppas Elisa och Sara hakar på, även Sandra!! Annars blir det jag Emil och Jerry samt 15 killar till?! Om jag hörde Emil rätt i telefonen.. kommer bli crazy iallafall!!! GAAAAH längtar!!!!

Sen måste jag också passa på att tacka Angelica för förra lördagen på harry b! Jag drog direkt från värmdö o hon mötte mig i stan o så dampa vi loss på harrys!! Jag har den härligaste videon från detta hahahaahahaha!!! Jag lägger upp den så fort jag fattar hur jag får den till datan!! O massa kärlek till Elisa som undvara tid åt mig på harry toan! hahaha OOOPS så det kan gå =P

Neeeej hurrni nuuuu köööööör vi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

1. Härligare musik får man leta efter
2. Löjligt läckra killar
3. vilka jävla stjärnor!!!!!
Ni kan ju bara gissa vem jag är gaaaalet kär i!!?!!! Kolla början och kolla leendet!! såååå Micka kille!! Yeees please ;)


Peace Mickaaaa

Idag känner ja för de här!


Jag blir på sånt töntigt bra humör när jag hör den här! Den e ju förjääävla bra!!!




PEACE MICKA aka KRÄKET!


ett inlägg till MIcka



Förlåt för att jag aldrig hörde av mig igår jag hade värsta jävla migränanfallet så jag kunde verkligen inte ringa eller något sånt.. Men jag hoppas verkligen du leker med mig i helgen!
btw här är mitt senaste inköp till Jack! nice huh? hehehe JAG SAKNAR DIG!


 


Lite posetivt nu kanske?

Efter mitt otroligt negativa inlägg så kan de ju behövas uppdateras lite så man inte möts av de rooliga inlägget när man dyker in här..

Fast jag vet dock inte vad jag ska skriva.. Sandra försvann från jorden idag.. noll kontakt där alls.. så de blev en lugn kväll. Lika bra det eftersom jag måste vila ut min arma kropp! Snart är de helg och jag vet inte riktigt om jag vill ha den ännu =p Första gången ni hör mig säga så va?

Nu vet jag inte vad ja ska skriva mer hahaha NÖDVÄNDIGT inlägg....................


Happy face, vart är du??


MICKA

FYFAN SÄGER JAG BARA.

FYFAN VAD JAG ÄR SLITEN, FYFAN VA JAG ÄR TRÖTT, FYFAN VA MIN KROPP INTE MÅR BRA, FYFAN VAD JAG HAR ONT I RYGGEN, FYFAN VAD JAG SOVER DÅLIGT PÅ NÄTTERNA, FYFAN VAD JAG HAR DÅLIGT SAMVETE, FYFAN VAD JAG ÄR DERPRIMERAD JUST NU!!!! FYFAAAAN ASSSÅ!!!!!


Micka


Schtekig helg.

Okej jag hade massa att skriva men som vanligt när fingrarna nuddar tangentbordet så får man hjärnsläpp..

Jag har två så jävla klockrena videos på luren men får inte in de i datan!?! Får be Sandra om hjälp.. sen har jag några porriga bilder oxå!
Jag återkommer imorgon.. är sjukt död efter helgen. Har haft det bra iallafall så ingen behöver oroa sig!!

Peace Micka


IDAG

Idag fick jag äran att få umgås med den här jävla STJÄRNAN!
jag är mycket tacksam!


HAHAHAHAHA
peace Micka


Fredag!

Idag vill jag ha kul!!! Hmm... vad ska jag hitt på?! Stockholm blir det garanterat.. sitta här o ruttna finns inte på världenskartan idag..

Någon som ska göra nått kul? Ps. jag ska få en huuund!! =D Äntligen!! Tack mamma!!!

PEACE Micka


En kul sak som bara kom upp i huvudet..

Jag tänker ibland på kryssningen, bara för att jag vill minnas mer utav resan som på nått sätt har försvunnit, hahaha!
Jag börja nyss tänka på i början utav kryssningen, då jag och Sandra stod o snart skulle få stiga på, förväntningarna var höga!

Vi stod o spana in folket (killar) som om vi var på en köttmarknad eller liknande. Det har väll inte ungått nån att man brukar jämföra killar som köttstycken eller!?!!

Skitsamma, fan jag kan inte sluta skratta när jag tänker på de.. hahaha.. det var ett tag då vi var besvikna, här var de då inga oxfile sa vi.. vi kolla runt oss och plötsligt såg vi några fläskfile.. funkar väll tänkte vi.. Oooooh där såg jag en oxfile!!
Sen konstatera Sandra att de mest var FISKPINNAR!!! HAHAHAHAHAHAHHAHAHAAHAHHA!!!!!!!

Det var så jääävla roligt.. om man var där förståss.. ville bara berätta de!!!! så jävla klockrent hahahahaha!! Din humor e guld värd!!!


NI FÖRSTÅR JU, DE FUNKAR JU BARA INTE!! hahahaha Oxfile ska de va!!!



st patricks day!

Idag är det ju alla irländares dag! Jag minns att Jag och Julia var i Spanien under en st paddys day och nog var det irländare där men dom var väl runt 50 år gamla,rödhåriga och snorfulla. Julia Frågade efter "a gown" (balklänning) och tyckte att det var väldigt märkligt att inte EN ENDA i hela sällskapet hade nån liten "gown" i bakfickan... till slut fastställde vi dock att att det var "a gum" (tuggummi) Julia var ute efter...hehehe

hursomhelst vart hittar man såna här idag??

 


hahahaha

Jag kan inte råföööör faktist!! hahaha




Funkar fort. inte.

Hej mina underbara..

Mitt första inlägg efter kryssningen.. Jag vet fortfarande inte vad jag ska skriva, hahaha. Jag säger som Sandra att ja är lite i chock. Jag fungerar fortfarande inte som människa. Har inte kommit upp till skolan, varken igår eller idag. Jag är så jävla sliten. Men om ni vill ha lite info om kryssningen kan ja säga att det var en typisk kryssning fast 100 ggr värre..
Vi drack och vi flängde runt där med alla o alla. Träffade minst sagt roliga människor. hahahaha!
Några riktiga stjärnor.

Jag vill faktist inte skriva mer än så.. för jag har en sån konstig känsla i kroppen av de som hände, mår nog inte riktigt bra över detta.. hahaha... Igår var de värst, ja hade på riktigt lite panik men ja snacka me Sandra och hon sa bara - tag dig samman kvinna, ungefär så haha, så de har jag gjort nu och därmed bestämt mig att inte prata mer om det!!

Idag blir det lugnt. ska sova lite snart tror jag för ja är helt slut. Sen plugga lite och sedan sova igen. det är allt ja har ork till.

Nu blir det mat iallafall.

PUSS MICKA

...

Alltså har den här kryssningen ens hänt? jag är i nån sorts chock tror jag hahaha
Tack min älskade pickis för ett gryyymt dygn! detaljer kommer när baksmällan har släppt!






IKVÄLL

DRAR VI PÅ KRYSSNING!!!!
Jag är så jävla redo
aptaggad..


HAHAHAHAAH SÅ JÄVLA REDO!!!
MICKA


Gissa vad?

Det är fredag kväll och jag sitter hemma och pluggar, hahahahaha!!
Jag väntar på att paniken ska smyga sig på.. de är inte långt kvar nu.. fast är ovanligt lugn :S hihi

Men jag tror att det här kan vara en bra träning för mig.. jag måste ju som sagt börja ta det lite lugnt nu.. Men jag måste erkänna att ajg pluggar endast för att tänka på annat. är detta ett beroende jag har tror ni?

Nu ska jag skriva en analys om skoköp och klasshat.. wiiihoooo hahahaha

Har ju blivit rätt dåligt med bilder på senaste men de ska ändras nu.. så länge bjuder ja en bild på mig och Panda.. en morgon klockan 8 ungefär.. fulla och glada..



Puss Micka

Hej kära dagboken

Idag var jag i skolan.. Jag fick VG på mitt matteprov!! vem kunde ana det? INTE jag iallafall.. Jag är väldigt stolt över mig själv ska du veta. Jag firade med att åka till haninge med Sandra.. vi åt lunch och shoppa.. Det var väldigt trevligt.
När vi satt och åt så börja vi prata om sex.. de var nog första gången på LÄNGE som jag blev röd i ansiktet.. jag blev HÖGRÖD och jag fattar inte varför.. jag pratar ju alltid sex.. varför kom de just då? det var iallafall jätte obehagligt.
Jag får hoppas på att det var en engångsföretelse.................................

Imorgon är jag ledig, så nu ska jag knäcka en öl och sitta och små smutta på den samtidigt som jag vräker i mig chips och är allmänt svinig. Imorgon är det fredag.. Jag vet inte riktigt vad som händer.. men på lördag är det iallafall kryssning.. OJOJ!

Tack och hej, leverpastejj

Klart slut - varulvstjut

Micka

Ont i hjärtat

Är vad jag får nu!!! TACK Elisa.. men ändå tack på riktigt! hahaha
Gaaaah, snart smäller de!!


Puss Micka


Det värsta jag har varit med om!

Kära ni.. Kan ni snälla förklara hur fan detta är möjligt.. Jag håller på riktigt på att dö här!!

I förrgår eftermiddag tog jag en powernap på två timmar.. Jag hade den sjukaste mardrömmen om att många bekanta var i Kina.. Jag var super hungrig och skulle fixa hamburgare.. för att åka till centrum var man tvungen att åka hiss i 30 minuter.. Skitsamma det är inte relevant..

Det var iallafall så att när man är hungrig, riktigt jävla hungrig.. man skakar och nästan "äter med händerna hungrig".. så hungrig menar jag, så kan man nästa äta vad som helst och hur mycket som helst.. ja skulle iallafall käka en hamburgare idrömmen och upp ur påsen drar jag en hamburgare på 10 st hamburgare och typ 9 bröd.. den rasar ihop och jag barjar plocka bitarna med händerna och stoppar i käften..salladen rasar och jag har dressing över hela händerna..
Det jag äter är den VIDRIGASTE , JÄVLA HEMSKASTE ÄCKLIGASTE ni akn tänka er.. men jag äääter iallafall..

Jag vaknar sedan och mår så jävla dåligt.. psykiskt dåligt mår jag.. i 3 dagar nu har jag gått o kännt denna smak i munnen.. så fort ja glömmer bort de så poppar de upp igen.. jag går runt o äter allt för att sluta känna denna smak som igentligen inte existerar.. borstartänderna så dom nästan är nerfilade..

Fick dra ut på toan i dag i skolan för att ja mådde så illa utav denna jävla hamburgare!!

Vafan e detta? jag mår riktigt jävla dåligt över de här!! o ja kan inte glömma smaken.. va e de för jävla smak?

BUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU

Micka

Skitkorv

Hade matte prov idag.. kunde inte ett jäkla skit.. satt och fika med Maria och Kim innan o gick igenom lite.. de gick ju inge vidare bra iallafall. Buuu!! Jag kommer hoppa högt av glädje om jag får G.. om inte så blir ja inte så förvånad =P

Jaa hurrni i lördags var jag ju somsagt inne i stan.. Det börja med en rolig tågresa i 40 graders värme med Elisa, Sara och Jerry.. dom led av värmen och jag trivdes som fisken i vattnet.. Hihi! Sen skiljdes vi åt och jag o Jerry drog till Söderkällaren och hinka öl fort som fan.. klockan var så mycket o vi va tvugna och komma ifatt.. de blev bira och shotts.. VI satt väll där i tre timmar iallafall.. Sen kom Jerrys tre tjej vänner som var så söta och trevliga plus Linus.. Alla röasta emot att gå till strand och ville till Harrys men de pallade ja inte eftersom inte Sandra var med så vi drog till Kellys istället.. där de var RIKTIGT roliga o trevliga vakter.. HIhi sånt gillar ja starkt..

Efter vi hade snurrat där och druckit bärs så drog ja o Linus till värmdö.. suprise suprise.. Jag ångrar de stort iallafall.. där sitter jag i skogen åt helvete och får mens!!!! aa visst surrni.. Ingen helevtes toalett heller just där.. Hahaha aa det var rätt trist iallafall kan ja lova..

Det var väll min helg.. Nästa helg blir det kryssning! yeyeye! och då jävlar - NÄR BÅDA DRAR KAN DE GÅ HUR LÅNGT SOM HELST.

PUSS Micka

Woop woop

Sitter hemma och är ett fullkomligt mensmonster! Jonte vågar inte komma hem, Mamma behöver plötsligt inte min hjälp idag som planerat och ingen har hört av sig varken här eller där på hela dagen.. Så går det tydligen bara för att man får ett litet lätt mensutbrott pga av all jävla värk och helvete.. jaja nu sitter jag iaf här hemma och knaprar på en liten pizzabit så det går ingen nöd på mig!

På lördag drar Jag och Mickaaaaa på en awesome kryssning... hahaha jag längtar så jävla mycket! MYCKET har vi gjort i våra dagar men faktiskt aldrig en kryssning så jag kan inte ens tänka mig vad vi kan tänkas råka ut för! hahaha CANT WAIT!






Im alive

Knappt =)

Vilka jävla dagar de har varit nu.. bara massa röjj.. igår va lite roligt sådära, hahaha! går helst inte in på några detaljer=P
Ikväll blir det stan.. Ska åka in med Elisa och Sara.. Sen får vi se vad som la händer.. Många är istan ikväll så de ska bli kul o se vad de blir av detta!!

Ha en kul lördag, de ska jag iallafall försöka ha!

PUSS micka

tjena fan

Nu är jag 22 år!! ingen skillnad.. hade en awesome födelsedag.. Sandra bjöd på choklad kaka och middag!! världens godaste middag oxå.. kvällen blev totalt flippad! mer flippad än vanligt.. har haft ångest ett bra tag nu.. men de börjar släppa haha!
Nu ska jag snart dra upp till Ninni och dricka vin.. med Sandra ofcourse.. sen blir de nog ut o ta en bira eller två.. ovanligt va? Imorgon  blir det stan! härligt!!

ha en fin fredagskväll..

Puss Micka

22 ÅR.....

IMORGON!

Det känns inge speciellt faktist. Dagen kommer firas på följande sätt att mamma kommer in och sjunger för mig TIDIGT imorgon bitti o ger mig tårta o paket. Sen går jag till skolan.. har prov i datakunskap och sedan en tråkig svenska lektion som kommer handla om noveller..
Efter skolan drar jag jag till systemet och köper en flaska vin och kanske nått gott från konsum.. Sen drar jag upp till Sandra och myser med henne! Kan inte tänka mig en mer perfekt födelsedag faktist.. bortsett från skolan! =) Sen drar vi på kryssning och beter oss som svin!!

Om ni ska gratta mig, vilket jag vet att ni gärna vill så får ni ringa mig o bjuda på skönsång eller sms iväg ett gulligt sms, för jag har blockat på bookface så ni icke kan skriva där.. hahaha! Så svinigt va =D

Sen i helgen blir det fika med la famillia och släkten och sen baraaaa svinerier!! Precis så som jag vill ha det!



Happy birthday to me!


RSS 2.0